Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Margriet Vriendinnen: dé plek waar je nieuwe vriendinnen ontmoet

three-multi-ethnic-senior-women-socializing-over-coffee.jpg

Zoek je iemand om samen mee naar de bioscoop te gaan, te sporten of te winkelen? Ben je verhuisd en wil je in je nieuwe stad mensen leren kennen? Ben je op zoek naar lotgenoten of wil je gewoon je hart eens uitstorten? Dan zit je goed op de Margriet Vriendinnen Facebookpagina!

Onze Facebookgroep is dé plek waar je moet zijn om nieuwe vriendschappen op te bouwen. Iedere dag melden tientallen vrouwen zich aan en plaatsen zij oproepjes om elkaar te ontmoeten. Zelf kun je ook actief mee doen door leden te werven voor de groep, gezellig mee te kletsen en evenementen of ontmoetingen te organiseren voor de groepen waar jij lid van bent!

In alle provincies in Nederland hebben we inmiddels 1 of meer groepen die actief nieuwe leden zoeken in de Margriet Vriendinnen groep. Deze kan je HIER vinden nadat je geaccepteerd bent voor de groep. Is er geen groep die bij jou past? Maak dan zelf een groep aan, plaats een bericht in de Margriet Vriendinnen groep en vind mensen die bij jou passen. Of doe een oproepje op de pagina, en maak makkelijk 1 op 1 contact.

Meld je hier aan voor de Margriet Vriendinnen Facebookpagina! 

Klik hier om te kijken welke groepen er allemaal al bestaan!

 

Heb je nog geen account op Facebook? Zo meld je je aan!

  1. Ga eerst naar https://www.facebook.com/
  2. Vervolgens krijg je dit scherm te zien:
  3. Dan vul je al je gegevens in en klik je op de groene knop met ‘Registreren’
  4. Je moet nu je telefoonnummer verifieren. Je krijgt een bericht van Facebook op je telefoon, en hier staat een code in die je hier in moet vullen:
  5. Nu is je account aangemaakt! Je kunt je nu hier aanmelden bij de Margriet Vriendinnen!