Voor de kookliefhebbers: maak kans op een van deze 9 kookboeken

Deel dit artikel:

De een schrapt tarwe en zuivel van zijn menu, van de ander ‘mag’ je dat gewoon eten. In Margriet Food geven foodies hun visie op wat gezond eten voor hen is. Wil je leren koken volgens hun visie? Of wil je kans maken op een van de kookboeken die op dit moment toonaangevend zijn? Vul dan onderstaand winformulier in én geef aan welk boek je wilt winnen!

5x Eet paleo van Marinka Bil, € 29,95 (Uitgever Eetpaleo)

In Eet paleo in 7 stappen heeft Marinka Bil haar jarenlange ervaring als paleodeskundige gebundeld tot een praktische handleiding barstensvol achtergrondinformatie, tips, trucs en nieuwe recepten.

5x De 100 populairste recepten van Voedzaam & snel van Jennifer en Sven ter Heide, € 15 (Kosmos)

Nu iedereen het drukker heeft dan ooit, bewijzen Jennifer en Sven dat gezond eten helemaal niet veel tijd hoeft te kosten. Laat je inspireren om gezond en lekker te koken.

5x De poepdokter bakt ze bruin van Nienke Tode-Gottenbos, € 24,95 (Splint media)

Je darmflora is belangrijk, maar hoe zorg je voor een fijne omgeving voor je darmbewoners? In De Poepdokter Bakt ze bruin leer je hoe je kunt koken, eten en leven om de bacteriën in je darmen gezond te houden.

5x Het energieke vrouwen voedingskompas van Marjolein Dubbers, € 20 (Uitgeverij Kosmos)

Dé gids voor iedere vrouw om inzicht te krijgen in hoe hormonen werken en hoe je zo lang mogelijk vitaal en gezond blijft. Door je voeding aan te passen, verander je je hormonen en dit boek geeft daarvoor concrete handvatten.

1x  Carrera Kookbijbelpakket (t.w.v. € 179,94)

Het Carrera Kookbijbelpakket bestaat uit de volgende 6 bijbels:

De Groentebijbel (Mari Maris)
De Visbijbel
(Bart van Olphen)
De BBQ Bijbel
(Julius Jaspers)
De Bakbijbel
(Rutger van den Broek)
De Vleesbijbel
(Gertjan Kiers)
De Pizzabijbel (Simon Giacotto)

3x Bakken met kennis van Eke Mariën, € 29,99 (Karakter)

Of je nu de luchtigste tulband wilt bakken of de lekkerste carrotcake: het hoe en waarom van het bakproces, plus de beste recepten krijg je van Eke Mariën.

3x De Grote Kleyn van Onno Kleyn, € 45 (Nijgh & Van Ditmar)

Zonder overdrijven durven we dit hét compleetste Nederlandse naslagwerk te noemen. Alles wat je maar wilt weten wil de meest uiteenlopende onderwerpen, plús 125 recepten.

 

3x Kookschool klassiek van Marianne Magnier-Moreno, € 29,99 (Kosmos)

Honderd recepten uit de klassieke Franse keuken, mét duidelijke uitleg en stap-voor-stapfoto’s. Hét boek voor wie thuis wil cheffen.

 

3x Kookschool patisserie van Mélanie Dupuis en Anne Cazor, € 29,99 (Kosmos)

Uit dezelfde serie als bovenstaande en net zo fijn en overzichtelijk. Met klassieke Franse basisrecepten, van brioches en croissants tot soezen en taart.

Winnen!

Vul onderstaand winformulier vóór 1 juli in, geef aan welk boek jij graag zou willen winnen en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars!

Kookboeken

 

 

 

  • Annemie Cornelis

    Zou leuk zijn!

  • Patrick Mertens

    Zou mooi zijn!!