Winnen! Maak 3x kans op een papieren vaashoes van Tiny Miracles

Deel dit artikel:

Tover je lege fles om in een uniek design vaas. De papieren vazen zijn ontworpen door de Nederlanse ontwerper Pepe Heykoop en worden gemaakt door de vrouwen van de Tiny Miracles Foundation in de armste wijken van Mumbai, India. Diverse hippe prints en mooie kleuren maken deze vaas uniek. Margriet mag Drie keer een papieren vaas met tulpen print weggeven!

Tiny Miracles

De Tiny Miracles Foundation is opgericht in 2011 door Laurien Meuter met als doel iets te willen betekenen in een van de armste wijken van Mumbai, India. Ze wilde het probleem bij de wortels aanpakken; vrouwen aan goed betaald werk krijgen kan de armoede cirkel voor hen doorbreken. Pepe Heykoop kwam met het ontwerp van de papieren vaas die gemaakt kon worden door deze vrouwen. Zo begonnen de eerste vrouwen in 2010 met het maken van deze vazen en dus met het opbouwen van een nieuwe toekomst voor zichzelf en hun families.

De verkoop van de vazen zorgt ervoor dat er al meer dan 700 mensen betere leefomstandigheden hebben. De vrouwen hebben een goed verdiende baan, de kinderen kunnen naar school, er komt een dokter langs en er is veel ruimte voor plezier met elkaar!

De producten van Tiny Miracles stijgen uit boven het fairtradeverhaal: het zijn prachtige ontwerpen, innovatief in het gebruik van materialen én origineel. Er is dus voordeel aan alle kanten. In de sloppenwijken worden mensen geholpen aan werk en onafhankelijkheid, en aan de andere kant worden er ontzettend mooie ontwerpen verkocht in winkels over de hele wereld. Lees alles over de stichting op: www.tinymiracles.nl

Papieren vaas hoes

Tover je lege fles om in een unieke vaas. De papieren vaashoezen zijn met de hand gevouwen door de vrouwen van de Tiny Miracles Foundation, in India. Prachtig voor je bloemen en helemaal fair trade.

Winnen?

Margriet mag drie keer een papieren vaashoes van Tiny Miracles weggeven. Kans maken? Vul dan vóór 29 mei onderstaand formulier in.

Lees meer

Echt waar: van hardlopen word je slimmer
Hardlopen met hulp: 3 tips waarmee het je ook lukt!
Waarom hardlopen in de regen zo leuk is

Bekijk ook

De 5 minuten-work-out:

 

Leuke artikelen van Margriet.nl automatisch in je mailbox ontvangen? Kijk op margriet.nl/nieuwsbrief

Kirsten Blom

Kirsten Blom