Win: een diner voor twee bij restaurant Roots in Hilton Rotterdam (VERLOPEN)

Deel dit artikel:

Zin om met z’n tweetjes heerlijk uit eten te gaan? Doe dan mee aan deze winactie. Wie weet, krijg je een luxe etentje cadeau. Margriet.nl mag een diner voor twee bij restaurant Roots in Hilton Rotterdam weggeven. 

Bij Roots vinden ze dat dineren een ervaring voor alle zintuigen moet zijn. Een smaakbeleving, maar ook een beleving voor je ogen, je oren en je reukvermogen. In de keuken wordt gewerkt met ingrediënten van hoge kwaliteit, die als het even kan van lokale en regionale producenten komen. Die ingrediënten zijn natuurlijk op hun best als ze worden gebruikt in het juiste seizoen. Daarom werkt het restaurant met een seizoensgebonden menu.

Dry-aged ribeye

Stephan Nijst, bekend als deelnemer van het RTL-programma Mijn tent is top, is chek-kok bij Roots. Zijn signatuurgerecht is dry-aged ribeye, gewikkeld in bananenbladeren en hooi, bedekt met klei en daarna gebakken in de oven. Het gerecht wordt zo vanuit de oven  aan tafel geserveerd. Het restaurantpersoneel breekt de klei, waarna de vrijgekomen aroma’s je als het ware meenemen naar het weiland waarin de Nederlandse koe ooit stond te grazen.

Het menu van Roots verandert elke drie maanden. Elk seizoen wordt gesymboliseerd door een andere kleur en de ambiance van het restaurant wordt daaraan aangepast. Per seizoen verandert dus ook het interieur, de kunst aan de muur en de muziek die te horen is. Het restaurant heeft een open keuken, een Chef’s Table, private dining en bar. De keuken is dagelijks tot 22.00 uur geopend. Roots is gevestigd in Hilton Rotterdam, in het Rotterdamse centrum. Het hotel ligt tegenover het Oude Luxor Theater aan de Kruiskade, een zijstraat van de Coolsingel.

Winnen!

Wij mogen een diner voor twee weggeven bij restaurant Roots in Hilton Rotterdam! Kans maken? Vul dan snel onderstaand winformulier* in.
*Voor het meedoen aan deze winactie moet je inloggen met je Margriet-account. Nog geen account? Maak dat dan eerst even aan, hieronder zie je hoe je dat doet.

Artikelen van margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief