Win: 10x het Burn-out dagboek van Maaike Hartjes

Deel dit artikel:

Maaike Hartjes 
is striptekenaar, illustrator en cartoonist. En meer dan succesvol, tot ze door de vele opdrachten en haar onvermogen om ‘nee’ te kunnen zeggen een burn-out krijgt. Ze begint een geïllustreerd dagboek bij te houden over waar ze tegenaan loopt en waarom. Het resultaat is een kleurrijk, uniek, humoristisch en zeer persoonlijk verslag van een zware periode. Benieuwd naar het boek? Margriet mag tien exemplaren weggeven. 

In Burn-out dagboek geeft Maaike Hartjes de lezer een kijkje in dat dagboek. We lezen mee over haar paniekaanvallen, vermoeidheid en depressieve gevoelens, maar ook over haar zoektocht naar oplossingen. Want waarom kan ze geen “nee’ tegen werk zeggen? Waarom is het nooit genoeg? En waarom krijgen andere mensen geen burn-out en zij wel? Maaike praat met vrienden en collega’s over hoe zij met stress omgaan, en analyseert eerlijk haar eigen gedachten en gevoelens. Over dit alles vertelt ze met humor, fantasie en relativeringsvermogen in kleurrijke tekeningen.

Kans maken?
Margriet mag tien keer een exemplaar van het boek Burn-out dagboek weggeven. Winnen? Vul dan voor 3 mei onderstaand formulier in.

Ook leuk en interessant om te lezen

Deze video wil je niet missen

Beauty-expert Carmen Zomers laat zien hoe je een optische ooglift kunt toepassen. Het enige wat je nodig hebt, zijn oogschaduw en mascara.

 

Artikelen van Margriet ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

 

Redactie Margriet