Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

#IKGEEFOMJE: maak kans op een polaroidcamera

Voor de #IKGEEFOMJE-actie geven we een Polaroid Instax Mini 8 camera t.w.v. € 75 weg!

Tegenwoordig is het doodgewoon om met je mobiele telefoon foto’s te maken en die te delen via social media zoals Facebook en Instagram. Bijna alles is digitaal en er worden bijna geen fysieke foto’s meer afgedrukt en in albums geplakt zoals vroeger. Herinner je je die tijd nog van de fototoestellen met rolletjes? Als het eenmaal vol was, bracht je zo’n rolletje weg om te worden ontwikkeld en je afgedrukte foto’s op te halen.

Wil je wel weer eens ouderwets een foto maken en vasthouden? Dat kan met deze polaroidcamera. Retro, maar uitgevoerd met de laatste snufjes. Gelukkig keren oude gewoonten soms terug. Sinds het uitbrengen van de Instax Mini 8 is deze manier van fotograferen in veel landen weer helemaal populair geworden. Leuk voor iedereen met heimwee naar de polaroid, nieuw en verfrissend voor een generatie die zo’n camera alleen maar kent uit verhalen.

Een polaroidcamera is gemaakt om bijzondere momenten mee vast te leggen. En daarmee is het de perfecte prijs om weg te geven tijdens Margriets #IKGEEFOMJE-actie.

We verloten 1x de Instax Mini 8 camera!

Let op: je kunt alleen op 16 december deelnemen aan deze winactie. Als je hebt gewonnen, ontvang je de camera op het adres dat je hieronder invult, zodat je ’m zelf cadeau kunt doen aan degene om wie je geeft.