Vrouwen die elkaar aankijken. Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Zusterliefde: deze 3 sterrenbeelden hebben een hechte band met hun zus

Familie heb je niet voor het uitkiezen, vrienden wel. Heb jij een zus (of zussen) en zijn jullie twee handen op één buik, of water en vuur? De sterren hebben invloed op de band die je met je zus hebt. Deze drie sterrenbeelden zijn in ieder geval hecht met hun zussen.

Kreeft

De Kreeft houdt van alle sterrenbeelden het meest van vrienden en familie. Het is daarom ook niet gek dat de Kreeft een goede band met zijn of haar zus heeft. Ben jij een Kreeft? Dan zal je er alles aan doen om je zusje te beschermen en je zal altijd voor haar klaarstaan. Als Kreeft laat je direct alles uit handen vallen om je zus te helpen. De liefde voor de zus spat er aan alle kanten vanaf en de Kreeft zal geen kans onbenut laten om die liefde te tonen. Iedereen om je heen zal geregeld van jou horen hoe leuk je zus wel niet is.

Een Kreeft kan erg gevoelig zijn tijdens ruzies en snel in de slachtofferrol schieten om ergens mee weg te komen. Toch heeft het meer voordelen dan nadelen om een Kreeft als zus te hebben. Ze zijn er altijd om je op te peppen.

Vissen

Zonder een zus zou dit sterrenbeeld niemand hebben om naartoe te vluchten. Als Vissen moeilijke tijden doormaken, hebben ze een veilige haven nodig. In een wereld vol ellende houden Vissen van dagdromen, fantasie en nostalgie. Maar ook van even lekker roddelen en stoom afblazen na een hele dag aardig zijn tegen iedereen. Met wie doe je dat beter dan met je zus?

Dit sterrenbeeld haalt graag jeugdherinneringen op met zijn of haar zus, ook in gezelschap van anderen. Dat ene grappige verhaal wordt aan iedereen die het horen wil vertelt, terwijl jullie de enigen zijn die het begrijpen ‘want je had er bij moeten zijn’. Nou, je zus was er. Dit sterrenbeeld wil graag begrepen worden, en dat kan niemand beter dan de zus.

Schorpioen

De band van een Schorpioen met zussen is onbreekbaar. Als iemand de zus van dit sterrenbeeld pijn doet, kan dat tot onvoorstelbare dingen leiden. Gedraag je dus ook maar, tegen de zus van een Schorpioen. Dit sterrenbeeld kan koel of sarcastisch overkomen, de liefde voor de zus geeft aan hoe loyaal een Schorpioen is.

Dit sterrenbeeld laat mensen niet zomaar toe, ze kunnen wantrouwend zijn en een muur optrekken. Daarom leunt een Schorpioen op zijn of haar zus, die wordt alleen vertrouwd. De diepste geheimen openbaart een Schorpioen alleen aan dit familielid.

Bron | Elite Daily

Merel SchutGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden