null Beeld

Zomerhoroscoop: zó ziet jouw zomer er uit op het gebied van de liefde

De zomervakantie zal er misschien anders voor je uitzien dan je had gepland. In en om je huis, wat kleinere uitstapjes: er valt evengoed zó veel te genieten deze zomer. Wat kun je de komende weken verwachten op romantisch vlak? In déze zomerhoroscoop lees je alles over de liefde.

Van vriendschappen tot opbloeiende liefdes: dít kun je de komende weken verwachten op basis van je sterrenbeeld.

Ram 21-3 t/m 20-4

Juli en augustus zijn heel gunstig voor vriendschap en liefde. Door nieuwe bezigheden krijg je contact met mensen die je nauw aan het hart komen te liggen. De medewerking aan een gezamenlijk project geeft je een gevoel van saamhorigheid. Van nature kun je nogal op jezelf gericht zijn, maar deze zomer sta je klaar voor iedereen die een helpende hand kan gebruiken.

Stier 21-4 t/m 21-5

Je bent vooral gericht op anderen en wilt graag goed zorgen voor familie en vrienden. Je doet bijvoorbeeld je uiterste best om lekker voor ze te koken en je vindt het ook heerlijk om recepten uit te wisselen. De liefde is stabiel, want je wilt in deze tijd echt op elkaar kunnen bouwen. Een relatie die wat wankelde krijgt daardoor een nieuwe boost.

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

In juli en de eerste week van augustus ben je extra aantrekkelijk voor anderen. Het lijkt wel of iedereen je aardig vindt! Je relaties worden hechter en er kan sprake zijn van een nieuwe liefde in je leven. Ook de digitale contacten die je onderhoudt zullen zich verdiepen.

Kreeft 22-6 t/m 23-7

In augustus en begin september straal je meer dan anders. Dat heeft effect op alle relaties en vriendschappen die je hebt of daardoor zult krijgen. In de liefde is het alles of niets. Je kunt je grote zorgen maken over mensen om wie je geeft en doet enorm je best om het hen gemakkelijker te maken. Je bent dankbaar dat ze er zijn en dat laat je merken ook!

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Je bent heel loyaal naar mensen om wie je geeft. Ook als er sprake is van druk op je dagelijkse omstandigheden. Het is belangrijk om je partner mee te laten delen in je gedachten. Want als je het zo druk hebt als jij, heb je weleens de neiging om je af te sluiten. Door als een team te opereren, wordt je relatie sterker.

Maagd 24-8 t/m 22-9

Je gaat door het vuur voor de mensen om wie je geeft. Augustus en september zouden weleens heel romantisch kunnen zijn, al kost het je soms moeite om tijd vrij te maken. Toch af en toe een avondje samen plannen, dat maakt het leven wel zo aangenaam. Je bent op zoek naar intense, gelijkwaardige vriendschappen, waarin je ook lekker met elkaar kunt lachen.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Je realiseert je dat je elkaar ook in de liefde nodig hebt, en samen weet je overal uit te komen. Juli en begin augustus zijn de meest romantische maanden, en daar geniet je met volle teugen van. Soms maak je je zorgen over familie en je gezin, desalniettemin creëer je een fijne, solide thuisbasis waarbij iedereen zich prettig voelt.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

De relatie met een geliefde wordt gelijkwaardiger en daardoor hechter. Je realiseert je dat je elkaar nodig hebt en niet zonder elkaar kunt. Het kan ook zijn dat oude kwetsbaarheden komen bovendrijven. In juli en augustus laaien irritaties soms op, maar na een goed gesprek is de lucht zo weer geklaard.

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Vooral juli is gunstig voor vriendschap en liefde. Maar eigenlijk geniet je de hele zomer lang van de tijd die je met je geliefde door kunt brengen. Daar heb je verder ook niets voor nodig. Heb je geen partner, dan is er een goede kans dat je een leuk iemand gaat ontmoeten.

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Augustus is een mooie maand voor liefde en vriendschap. Als je eenmaal om iemand geeft, blijf je altijd loyaal en trouw aan hem of haar. Soms is het nodig je relatie een boost te geven, door simpelweg extra tijd voor elkaar vrij te maken. Je vindt het leuk om anderen te verwennen, het liefst met kleine cadeautjes die je vindt op een rommelmarkt.

Waterman 21-1 t/m 18-2

Je besteedt veel aandacht aan de mensen om je heen. Je waardeert ze meer dan ooit. De saamhorigheid die jullie samen ervaren doet je goed. Juli en september zijn extra gunstig voor vriendschappen en liefde. Iemand mag best anders zijn dan jij, dat vind je juist boeiend.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Hoewel je een ster bent om je hoofd in het zand te steken, ben je heel krachtig als de nood echt aan de man is. Dan reageer je heel liefdevol en die liefde krijg je ook terug. Niet altijd van de mensen van wie je het verwacht, vaak juist uit onverwachte hoek.

Elke dag jouw persoonlijke horoscoop in je mailbox ontvangen?

Schrijf je dan hier in voor onze horoscoopnieuwsbrief.

Tekst | Marjolijn de Jong

Beeld | iStock

Ilse van Roekel

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden