Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Zomerhoroscoop Weegschaal: ‘Het is een goed moment om spanning weg te poetsen’

zomerhoroscoop-weegschaal-het-is-een-goed-moment-om-spanning-weg-te-poetsen.jpg

Met de blauwe lucht en het zonnetje brengt de zomer de meesten van ons in ieder geval meteen in een goede stemming. Maar wat staat je de komende maanden nog meer te wachten? Lees het in deze zomerhoroscoop, Weegschaal.

Het belooft een bijzondere zomer te worden!

Zomerhoroscoop Weegschaal – 23 september t/m 22 oktober

Op welke gebieden sta je er goed voor en waar kun je nog wel een duwtje in de rug gebruiken, vooral op het gebied van happiness?

Financiën

Financieel gaat het deze zomer beter met de meeste Weegschalen. Enige voorzichtigheid blijft op zijn plaats. Weegschalen houden van mooie spullen en dan is een uitverkoop een geweldige oplossing. En dit is het seizoen van de sale. Verre reizen zitten er nog niet in, maar een leuk uitstapje of etentje moet wel kunnen.

Gezondheid

Omdat je allergisch bent voor ruzie is een leven met veel spanning niet aan te bevelen. Het is nu een goed moment om de spanning weg te poetsen. Het helende vermogen is nu groot en het is een prima tijd om allerlei kwaaltjes te laten verdwijnen. Een goed gesprek geeft vaak veel lucht bij grote twijfels en je mooi voelen doet een Weegschaal ook veel goed. Net als een omgeving met een fijne sfeer. Vet en zoet kun je maar beter laten staan, daar kun je eigenlijk niet zo goed tegen. Bovendien staat die leuke nieuwe outfit dan al snel niet meer!

Vriendschappen en familie

Je hebt er een hekel aan om alles alleen te moeten doen. Je bent graag samen met je geliefde, met een vriend(in) of familie. Je hebt het gesprek nodig zodat je beter weet wat je wilt en voor het uitwisselen van gedachten.

Weegschalen met kleinkinderen vinden het heerlijk om met ze te tutten als ze klein zijn en leuk om met ze te praten als ze wat groter zijn. Je vindt het geweldig om bij kleine meisjes hun haren mooi te vlechten of strikjes en speldjes in te doen. Boeken lezen en kopen is altijd goed en je vindt het zelf ook leuk. Maar ook voor tekenen en schilderen heb je spulletjes in huis. Oudere kinderen wil je graag iets leren over kunst en smaak of over de juiste make-up. Samen shoppen of naar een museum, voorstelling of ander uitje. Je wilt ze iets meegeven.

Zorgen over een ouder familielid of een kind nemen veel tijd en aandacht in, maar weerhouden je niet om er je verantwoordelijkheid voor te nemen. Veel lijkt zich nu te kunnen oplossen zodat je wat meer kunt ontspannen. Ook september is daar goed voor.

Waar je extra gelukkig van wordt

In de tweede helft van augustus heb je extra behoefte om je mooi te voelen. Een leuk kledingstuk of een extra keer naar de kapper of schoonheidssalon is dan een leuk cadeautje. Je kunt daar sowieso wel van genieten. Je haar in model, nageltjes gelakt en mooi aangekleed en je kunt de wereld aan! Maar een leuk persoon met wie je dat kunt delen is het allerbelangrijkste, want alleen zijn vind je maar niks. Grote kans dat je dat deze zomer niet veel zult zijn, volop leuke afspraken met oude of nieuwe kennissen en vrienden! En af en toe een mooie bos beeldige bloemen of een plant, dat maakt je huis helemaal af.

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Tekst | Marjolijn de Jong

Ook interessant