null Beeld

Zomerhoroscoop Waterman: ‘Als je iets kunt uitvinden dan heb je veel plezier’

Na een bewogen jaar staat er een mooie zomer voor de deur. Wat heb jij op de planning staan? Een lekkere zonvakantie of toch nog een jaar thuis op het balkon of in de tuin? Hoe het er allemaal aan toe zal gaan, lees je in deze zomerhoroscoop, Waterman.

Het belooft een mooie tijd te worden!

Zomerhoroscoop Waterman 21 maart t/m 18 februari

Je bijzondere vriendschappen, de uitvindingen die je doet, maar ook een nieuw begin deze zomer: dit kun jij de komende maanden verwachten volgens de zomerhoroscoop van 2021, Waterman.

Financiën

Veel Watermannen zijn freelancer of hebben een eigen bedrijf. Ze zijn ook vaak te vinden in technische beroepen of de IT. Je hebt waarschijnlijk veel thuisgewerkt de afgelopen tijd en daardoor kon je nog wel geld verdienen. Maar soms loopt geld als water binnen en net zo hard weer weg. Eigenlijk boeit het de meeste Watermannen niet erg, als ze maar hun vrijheid en zelfstandigheid houden. Deze zomer gaat het vaak heel goed maar begin je ook met iets nieuws. Heb je pensioen, dan gaat het prima. Is dat niet helemaal goed geregeld of krijg je te weinig, dan bedenk je als Waterman wel weer iets. Geen probleem.

Gezondheid

Zowel Saturnus als Jupiter lopen nu door dit teken. Het betekent zowel een beperking als een uitbreiding of verbetering. Soms moet je iets regelen, zodat het beter wordt. Dat kan de tandarts zijn of iets met de botten. Maar ook de bloedsomloop – koude benen en handen – is soms voor verbetering vatbaar. Te veel stress is een zwaarwegende factor, want daar kan een Waterman slecht tegen. Als de stress afneemt, gaat het meteen wonderlijk snel weer goed. Kwaaltjes los je liefst alternatief op. Accupunctuur helpt uitstekend, net als homeopathie of fytotherapie.

Vriendschap en familie

Vriendschappen zijn heel hecht en duren vaak een leven lang. Ze worden vaak als belangrijker gezien dan heftige liefdes, want die lopen meestal stuk. Terwijl een vriendschap voor een Waterman makkelijker is. Niet zulke ingewikkelde emoties. Familie is oké als er respect is en niet te veel dwang wordt uitgeoefend over verplichtingen die je niet als zinnig ziet. Als er echter hulp nodig is dan bied je die zeker. Een Waterman is vaak heel sociaal en laat niet snel een geliefde of familielid in de steek.

Je behandelt kleinkinderen al op jonge leeftijd gelijkwaardig en je neemt ze serieus. Kinderen vinden dat veelal heerlijk. Ze mogen ook veel zelf uitvinden en uitzoeken, dat stimuleer je. En jullie praten veel, een Waterman is een luchtteken en wil het begrijpen. Dus leg je ook veel uit. Watermannen houden niet erg van dwang en regeltjes. Maar een grote chaos hoeft het ook weer niet te zijn. Wel gaan dingen vaak net even anders en de omgeving een beetje shockeren is leuk. Dus een blauwe streep in je haar willen als kleinkind mag meestal wel. Of de kleren aantrekken die het kind zelf wil.

Waar je extra gelukkig van wordt

Als je iets kunt uitvinden dan heb je veel plezier. Dat hoeft zeker niet wereldschokkend te zijn, maar kan ook iets heel eenvoudigs zijn. Het feit dat je zelf hebt uitgevonden hoe die kraan werkt of hoe dat kastje in elkaar moet, dat ingewikkelde patroon in elkaar zat of wat dan ook. Het idee dat je de “knoop” uit elkaar hebt gekregen, is leuk. Samen een klus doen geeft plezier, of met vrienden een avond lekker bijkletsen met een hapje en drankje. Gewoon jezelf kunnen zijn en zo weinig mogelijk moeten, dat maakt je gelukkig.

null Beeld

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Tekst | Marjolijn de Jong

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden