Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Zomerhoroscoop Vissen: ‘Je bent graag een onderdeel van een groter geheel’

zomerhoroscoop-vissen-je-bent-graag-een-onderdeel-van-een-groter-geheel.jpg

Na een bewogen jaar staat er een mooie zomer voor de deur. Wat heb jij op de planning staan? Een lekkere zonvakantie of toch nog een jaar thuis op het balkon of in de tuin? Hoe het er allemaal aan toe zal gaan, lees je in deze zomerhoroscoop, Vissen. 

Vriendschap en familie zullen de komende maanden een bijzondere rol vullen.

Zomerhoroscoop Vissen 19 februari t/m 20 maart

Mooie muziek, je geweldige fantasie, maar ook veel prikkels na deze spannende en negatieve tijd: dit kun jij de komende maand verwachten.

Financiën

Zij die een creatief beroep hebben, kunnen het de afgelopen tijd lastig hebben gehad. Dan komt er nu een tijd waarin je weer iets kunt opbouwen. Vooral in juni. Je bent meestal niet iemand die alleen voor geld werkt, je wilt er ook voldoening uithalen. Daarom zijn er ook veel Vissen in de zorg en het onderwijs te vinden en die hebben het behoorlijk druk gehad en zijn juist toe aan meer rust. 

Gezondheid

Je bent vaak erg gevoelig. Lastig in een tijd waarin er zo veel spanning en negativiteit is geweest. Tegelijkertijd heb je een geweldige fantasie en kun jij ook heel goed voor jezelf een fijne sfeer creëren. Meer stilte of alleen zijn kan lastig zijn, maar ook heel positief, omdat je daardoor weer op meer ideeën komt. Als je veel hebt gewerkt heb je nu rust nodig, maar zo niet, dan juist het tegenovergestelde. Dan wil je weer actief zijn en al je nieuwe plannen uitvoeren. Je bent vaker gevoelig voor alcohol en chemische toevoegingen waardoor je ook snel allergisch bent. Daar kun je iets meer last van hebben gehad, maar het wordt langzaam minder.

Vriendschap en familie

Je bent graag een onderdeel van een groter geheel. Het gevoel dat je ergens bij hoort, is prettig. Heb je geen familie, dan zijn een paar fijne vrienden ook goed. Je hoeft er niet zo veel, als ze maar echt zijn. Je voelt veel aan en kunt daardoor ook veel voor anderen betekenen. Dat vind je zelf fijn en ook je omgeving waardeert het. Als je een familielid of ouder hebt die zorg nodig heeft, sta je al snel klaar. Je kunt dan zo goed voor de ander zorgen dat je soms wat te weinig aan jezelf toekomt. Bij te veel prikkels van buitenaf krijg je ook een neiging om te “escapen”, dan wordt het je te veel. Door voldoende stilte kom je dan weer tot jezelf.

Je bent dol op kleinkinderen als je die hebt en anders wel op die van een ander. Ze zijn dat vaak ook op jou, omdat jij je zo makkelijk in de wereld van het kind kunt verplaatsen. Je hebt net zo’n sterke verbeeldingskracht en dat maakt het juist zo leuk. Sprookjes voorlezen of samen naar leuke films kijken, maar ook creatieve zaken ondernemen, zoals schilderen, fotograferen, knippen, plakken en wat al niet. Je leert ze waarschijnlijk breien en haken als ze dat willen, maar vooral leer je ze hun fantasie ontwikkelen. En dat is voor beide partijen heerlijk.

Waar je extra gelukkig van wordt

Mooie muziek kan je helemaal meenemen naar een heerlijke fantasieplek. Maar je kunt ook totaal wegdromen bij een romantische film of een mooie natuurdocumentaire. Ben je graag creatief bezig, dan vergeet je alles om je heen en kom je soms in een soort roes. Als je werkstuk af is, geeft dat een groot geluksgevoel. Je vindt het heerlijk om nuttig te zijn, dus als je een ander helpt of iets leuks voor iemand hebt gemaakt, maakt dat je ook blij.

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor


Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier

Tekst | Marjolijn de Jong

Ook interessant