Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Zomerhoroscoop Tweelingen: ‘Je bent je goede vrienden heel trouw’

zomerhoroscoop-tweelingen.jpg

Na een bewogen jaar staat er een mooie zomer voor de deur. Wat heb jij op de planning staan? Een lekkere zonvakantie of toch nog een jaar thuis op het balkon of in de tuin? Hoe het er allemaal aan toe zal gaan, lees je in deze zomerhoroscoop, Tweelingen.

Het belooft een mooie zomer te worden!

Zomerhoroscoop Tweelingen – 22 mei t/m 21 juni

Nieuwe contacten, je financiële zaakjes op orde, maar ook een vervelend virus dat nog steeds dreigt: dit kun jij de komende maanden verwachten.

Financiën

Met je handelsgeest zorg je altijd dat je jouw financiële zaken op orde hebt. Al kun je wel wat problemen ervaren als je een bedrijf hebt dat dit jaar lang heeft moeten sluiten. Toch zul je er wel iets op gevonden hebben, want je bent meestal heel bijdehand. Communicatie is jouw ding, dus je hebt al snel je woordje klaar om je zaakjes te regelen. Ben je met pensioen, dan heb je waarschijnlijk geen problemen. In juli geef je eerder wat meer uit, vanwege je verjaardag. Geen feestje mogelijk? Dan geef jij jezelf wel een cadeautje!

Gezondheid

Met je gevoelige longen moet je extra oppassen voor het vervelende virus. Ben je ingeënt, dan ben je tenminste beschermd. Frisse lucht doet je goed, dus een wandeling buiten in de natuur of in de buurt van de zee, werkt heel helend. Niet roken is natuurlijk helemaal slim, al doen veel Tweelingen dat juist wel. Het is misschien een idee om daarmee te stoppen? Gelukkig heb je nu een aantal planeten mee die je helpen snel te genezen mocht je toch ziek worden. Maar voorkomen is natuurlijk altijd beter.

Vriendschap en familie

Meestal maak je makkelijk contact en je hebt veel kennissen. Goede vrienden heb je ook, al houd je wel van afwisseling. Je bent die goede heel trouw. Met familie ga je graag om als ze een beetje op jouw golflengte zitten. Het is leuk om de laatste roddels te delen! Tweelingen met (klein)kinderen genieten ervan om met hen te praten, te bellen en te appen. Je hebt het nu eenmaal nodig om je kennis en nieuwtjes door te geven aan iedereen om je heen, dus ook aan hen. Is je kleinkind Tweelingen? Dan heb je mazzel, want die zal het enig vinden om je op de hoogte te houden van alles. Als ze heel klein zijn, is het leuk om voor te lezen. En als ze groter worden, weet je wel wat je ze voor hun verjaardag kunt geven: een boek natuurlijk! Er schuilt toch een soort leraar in je, dus je wilt wel dat ze iets opsteken.

Juli, eind augustus en begin september zijn gunstig voor nieuwe contacten. Via mensen die je al kent, of gewoon op de camping, in de buurtsuper of waar dan ook. Je bent nu eenmaal heel nieuwsgierig en vindt het ook leuk om te ontdekken hoe anderen leven. Nooit te oud om te leren, nietwaar?

Waar je extra gelukkig van wordt

Alleen op een onbewoond eiland zitten is niets voor jou, je hebt mensen om je heen nodig met wie je gezellig kunt kletsen. Om samen naar dat nieuwe restaurantje, die hippe winkel of dat spannende kroegje te gaan, dat soort dingen vind je leuk. Je bent dol op de laatste mode, want daardoor blijf je er veel lang jonger uitzien dan je bent. Iemand die een beetje anders is, kan je ook boeien en dan is het leuk om samen van alles te ondernemen.

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Tekst | Marjolijn de Jong

Ook interessant