Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Zomerhoroscoop Stier: ‘Je bent zeer trouw in je vriendschappen’

zomerhoroscoop-stier-je-bent-zeer-trouw-in-je-vriendschappen.jpg

Na een bewogen tijd gaan we nu een zomer in met een stuk meer vrijheid. Op vakantie naar het buitenland kan weer, knuffelen mag zélfs weer als je allemaal gevaccineerd bent. Wat hebben de komende maanden voor jou in petto? Je leest het in deze zomerhoroscoop, Stier.

Het belooft een bijzondere zomer te worden!

Zomerhoroscoop Stier – 21 april t/m 21 mei

Er staat je heel wat te wachten de komende maanden – op het gebied van financiën, gezondheid, vriendschap en familie. Dít is jouw zomerhoroscoop, Stier.

Financiën

Omdat je te maken hebt met veranderingen zijn je geldzaken nogal warrig. Heb je nog een bedrijf dat is geraakt door corona, dan ben je nu weer aan het opbouwen. Ben je gepensioneerd, dan heb je waarschijnlijk weinig last. Maar als je van plan bent om je leven om te gooien, dan is zuinigheid een vereiste. In augustus heb je eigenlijk veel zin om juist vakantie te houden of veel uit te geven. Handig om eerst te bekijken of dat echt nodig is.

Gezondheid

Je bent als Stier heel sterk, maar je hebt ook behoefte aan zekerheid. Bij onrust werkt dat fysiek door en kun je last krijgen van kwaaltjes. Of je snoeptrek groeit en dan zit je straks met overgewicht. Met mooi weer kun je veel minder makkelijk eventuele vetrolletjes verhullen. Meer wandelen en beter eten heeft meteen effect. In juli doe je erg je best , maar wat later is het moeilijker vol te houden. Je houdt nu eenmaal van lekker koken en eten. Je ontdekt wel dat je op een andere manier ook heel smakelijk kunt eten, zonder veel vet en zoet. Bewegen helpt natuurlijk ook heel goed.

Vriendschap en familie

Je bent zeer trouw in je vriendschappen en vindt het heerlijk om je vrienden weer te zien en te spreken. Zijn jullie allemaal gevaccineerd? Dan kun je ze ook weer knuffelen! Want als aardemens wil je anderen ook kunnen aanraken. Nu het nog steeds lastig is om echt op vakantie te gaan, zoek je graag familie op of je spreekt met vrienden af die je al jaren kent. Juli is daar heel geschikt voor. Omdat je zowel met verantwoordelijkheden als met veranderingen te maken hebt, blijven de meeste Stieren ook deze zomer toch maar dicht bij huis.

Stieren met kleinkinderen genieten erg van die kleine druktemakers. Het is natuurlijk enig om samen koekjes te bakken op een regenachtige julidag. Maar wat dacht je van gezonde fruitijsjes maken? Vooral als je kleinkind een Stier is, want dan is het een echte zoetekauw. Dat kan effect hebben op het gewicht. Je weet zelf hoe vervelend het is als je slechte gewoontes moet veranderen, dus leer je je kleinkind al jong wat wel en niet slim is. Samen knutselen geeft ook veel plezier en je ontdekt dat jullie veel creatiever zijn dan je dacht. Vooral als jullie iets maken waar je wat aan hebt. Anders vinden jullie het al snel zonde van je werk.

Waar je extra gelukkig van wordt

De gelukkigen die een tuin hebben, zullen daar optimaal van genieten. Ook een moestuin hoort tot de grote wensen. Heb je alleen een balkon, dan kun je toch ook een hoop kwijt en daar iets leuks van maken. Groot plezier als je voor je ontbijtje je eigen aardbeitjes kunt plukken of even verse kruiden knipt uit de tuin of van het balkon.

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Tekst | Marjolijn de Jong

Ook interessant