null Beeld

Zomerhoroscoop Steenbok: ‘Erkenning en waardering maken je blij’

Na een bewogen jaar staat er een mooie zomer voor de deur. Wat heb jij op de planning staan? Een lekkere zonvakantie of toch nog een jaar thuis op het balkon of in de tuin? Hoe het er allemaal aan toe zal gaan, lees je in deze zomerhoroscoop, Steenbok.

Aankomende zomer zal een mooie tijd voor je worden!

Zomerhoroscoop Steenbok - 23 december t/m 20 januari

Je goede zorgen voor anderen, je koestert je familie en vrienden goed, maar zorg ook voor voldoende rust, zon en beweging voor jezelfdit kun jij de komende maanden verwachten volgens de zomerhoroscoop van 2021, Steenbok.

Financiën

Een Steenbok die nog werkt, heeft nu waarschijnlijk nogal wat verantwoordelijkheden, want ze heeft vaak een bedrijf of is leidinggevende. Voor haar is dit een periode waarin ze weer het een en ander moet opbouwen. Ben je met pensioen, dan is dat wel geregeld, want dat is een Steenbok eigen. Wel was er in de afgelopen tijd vaak een kind of een ander familielid dat extra hulp nodig had. Of er is op een andere manier meer geld nodig geweest dan van tevoren was bedacht. Dat komt dan wel weer in orde, want een Steenbok regelt het wel. En er is altijd wel ergens nog een extra potje.

Gezondheid

Dit taaie type heeft snel last van tanden en botten en dan vooral in de rug. Te veel stress of te weinig naar de tandarts. Maar de Steenbok is heel sterk, nu ook. Kwaaltjes lossen op als het weer wat makkelijker gaat met het werk of de familie. Voldoende rust, zon en beweging doen veel goed. Omdat een Steenbok een doener is, zit het met de beweging meestal wel goed. Niet zozeer in de sportschool, maar door gewoon bezig te zijn in huis of tuin. Want een Steenbok is buiten praktisch, meestal ook heel handig.

Vriendschap en familie

Je hebt geen uitbundige en heftige relatie met een Steenbok, maar je weet wel waar je aan toe bent. Trouw en altijd in om te helpen met raad en daad. Een praktische regelaar die daardoor vaak een rots in de branding is voor de omgeving. En daar ook van geniet. Vriendschappen zijn voor heel lang en familie koester je. En je zorgt en regelt als dat nodig is. Je hebt daar zelf ook wel behoefte aan, maar meestal is dat niet zo nodig. Je doet het toch liever zelf.

De Steenbok is meestal geen uitbundige grootouder. Wel eentje die misschien ietsje streng is, maar wel veilig. Die veel regelt en je regels en manieren leert. Want een Steenbok is niet de hipste, maar hecht aan status en traditie. Goede tafelmanieren en een beschaafde manier van praten worden gewaardeerd en anders wel bijgebracht. Grote kans dat er ook allerlei klusjes samen gedaan worden, zodat het kleinkind meteen iets leert over timmeren, elektra en dergelijke. Superpraktisch.

Waar je extra gelukkig van wordt

Als je erkenning en waardering krijgt voor al je goede zorgen, dan ben je blij. Je kunt je ook verkneukelen over een koopje of een goede deal. Je houdt van kwaliteit, maar wilt niet te veel betalen. Hoe meer je het gevoel hebt te zijn geslaagd in je leven, hoe vrolijker je wordt. En samen een gereedschapskistje samenstellen en uitzoeken met je kleinzoon/-dochter is natuurlijk enig. Of hij/zij mag met jouw spullen helpen klussen.

null Beeld

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Tekst | Marjolijn de Jong

Willem van Kasteren
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden