null Beeld

Zomerhoroscoop Schorpioen: ‘Je hebt je geldzaken meestal wel op orde’

Na een bewogen jaar staat er een mooie zomer voor de deur. Wat heb jij op de planning staan? Een lekkere zonvakantie of toch nog een jaar thuis op het balkon of in de tuin? Hoe het er allemaal aan toe zal gaan, lees je in deze zomerhoroscoop, Schorpioen.

Het belooft een mooie tijd te worden!

Zomerhoroscoop Schorpioen 23 oktober t/m 22 november

Je bijzonder goede vriendschappen, je passie voor dansen, maar ook je behoefte aan vrijheid en verandering: dit kun jij de komende maanden verwachten volgens de zomerhoroscoop van 2021, Schorpioen.

Financiën

Schorpioenen hebben hun geldzaken meestal wel op orde. Ze houden vast aan wat ze hebben, op meerdere fronten, ook met geld. Het is wat anders als je bedrijf door de lockdown heeft moeten sluiten en dus geen inkomsten heeft gehad. Dat kan ook voor de partner of kinderen gelden. Omdat een Schorpioen zijn geliefden niet in de steek laat, is er dan in veel gevallen hulp geboden. Krijg je pensioen, dan is er weinig aan de hand. Dan kan er zelfs flink gespaard zijn. En dat lijkt de komende tijd niet te veranderen.

Gezondheid

Een Schorpioen die lang onder druk staat, krijgt last van stress en heeft nu behoefte aan vrijheid en verandering. Er is veel kracht, een Schorpioen is taai, maar als er ook thuis zorgen zijn, dan is het wel veel bij elkaar. Darmen zijn dan vaak in de war. Er is ook een positieve kant, zodat er ook oplossingen zijn, maar in dergelijke gevallen zal er verandering nodig zijn. Dan knapt de Schorpioen meestal snel weer op. Bij dit gevoelige teken zijn de emoties van grote invloed.

Kleinkinderen

Sommige Schorpioenen hebben net een kleinkind gekregen. Als dat zo is bij jou, dan ben je dol op dat kind. Als iemand aan je kleinkind komt ben je in staat zijn of haar kop eraf te hakken! Je zorgt goed voor het kind en beschermt het. Soms misschien wat streng, maar een Schorpioen is nogal snel wantrouwig, dat is bezorgdheid. Maar je onderneemt ook veel samen met je kleinkind(eren), jullie spelen en doen spelletjes. Samen sporten, fietsen en wandelen geeft ook veel plezier.

Vriendschappen en familie

Je bent niet snel bevriend met een Schorpioen, maar als je dat eenmaal bent, kom je er niet zo snel meer vanaf! Kwetsbaar als een Schorpioen is, zal hij of zij eerst kijken wie je bent en of je wel klopt. Ben je daarvoor geslaagd, dan word je zeer hartelijk ontvangen. Is er bijna geen trouwere vriend dan de Schorpioen die ook na jaren nog weet dat je ooit aardig bent geweest. Maar o wee bij het tegendeel, dan kun je maar beter ver uit de buurt blijven. Want dat krijg je ook terug. Familie heeft meestal een sterke band, of er moet echt op een ziel zijn gestapt en dan is het klaar. Het is alles of niets bij een Schorpioen, er zit weinig tussen. Maar als het niets is, dan heeft de ander het er ook wel naar gemaakt.

Waar je extra gelukkig van wordt

Als iemand echt heel aardig is voor een Schorpioen, dan wordt-ie daar heel blij van. Vooral als dat onverwacht kwam. Schorpioenen zijn verzamelaars, het geeft veel blijdschap als ze net dat ene stuk dat nog ontbrak vinden en aan de collectie toe kunnen voegen. De gepassioneerde Schorpioen houdt van dansen, vooral van de tango. Of van sporten waarbij zowel kracht als psychologisch inzicht nodig is. Als het qua leeftijd niet meer mogelijk is om zelf te doen, dan is ernaar kijken ook heel plezierig.

null Beeld

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Tekst | Marjolijn de Jong

Redactie Margriet
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden