null Beeld

Zomerhoroscoop Ram: ‘Je hebt een goed herstellend vermogen en bent een echte knokker’

Na een bewogen tijd gaan we nu een zomer in met een stuk meer mogelijkheden. Op vakantie naar het buitenland wordt weer gemakkelijker, afspreken met vrienden mag weer. Wat hebben de komende maanden voor jou in petto? Je leest het in deze zomerhoroscoop, Ram.

Het belooft een bijzondere zomer te worden!

Zomerhoroscoop Ram - 21 maart t/m 20 april

Op welke gebieden sta je er goed voor en waar kun je nog wel een duwtje in de rug gebruiken, vooral op het gebied van happiness?

Financiën

Je bent deze zomer heel actief en niet bang om te falen. Maar het is wel slim om niet alles in je eentje te willen doen. Vanaf half augustus is het goed om samen met je partner te overleggen. Hoewel je zin kunt hebben om leuke dingen te doen en daardoor kosten te maken, kun je misschien beter wat voorzichtig zijn, omdat je financiële situatie nog wat rommelig is en je beter een buffertje kunt aanhouden.

Gezondheid

Je hebt een goed herstellend vermogen en bent een echte knokker. Kwaaltjes wil je overwinnen, je wilt er niet te lang bij stilstaan. Voldoende bewegen maakt je gelukkig en het past bij je. Je bent meestal dol op sport of gewoon op lekker wandelen en fietsen. Voor stilzitten ben je veel te ongeduldig. Je krijgt energie door actief te zijn en de planeten helpen je daar nu bij. Voldoende water drinken en minder vlees eten voorkomt hoofdpijn, je zwakke plek.

Vriendschap en familie

Het is deze zomer helemaal leuk om oude vrienden, die je een beetje uit het oog bent verloren, weer eens te zien. Je komt elkaar toevallig weer tegen of je neemt zelf het initiatief. Je hebt behoefte aan wijze vrienden met wie je wat meer diepgang kunt delen. Met je familie kun je ook weer wat meer contact hebben. Bedenk wel dat je er niet altijd meteen aan denkt om rekening met de ander te houden. Je bent soms zo snel dat je al onderweg bent. Ondanks dat je wat minder tact hebt, waarderen anderen je eerlijkheid en rechtvaardigheidsgevoel erg. Want als er iets mis is, sta jij altijd voor anderen klaar. Jij bent dol op spelletjes, dus wil je iets ondernemen met vrienden of familie, denk daar dan eens aan. Dat is voor elk gezelschap leuk. Tijdens een spelletje met je kleinkinderen, als ze echt heel jong zijn, wil je nog weleens een oogje dichtknijpen, maar verder wil je wel graag winnen. Spelletjes kunnen variëren van bridge tot een speurtocht in het bos. Als het maar uitdagende spelletjes zijn. En als de maatregelen een kermis toelaten, wil jij wel samen in de botsautootjes.

Waar je éxtra gelukkig van wordt deze zomer

Lekker actief zijn. Door oude vriendschappen te hernieuwen en samen met anderen van alles te ondernemen. Je bent blij dat je je geliefden, die je zo lang gemist hebt, weer kunt zien. Ook al wil je graag op reis, dat komt later wel weer. Vooral in juli en augustus ga je genieten.

null Beeld

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Tekst | Marjolijn de Jong

Redactie Margriet

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden