Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Zomerhoroscoop Leeuw: ‘Je bent en harde werker én een levensgenieter’

zomerhoroscoop-leeuw-je-bent-en-harde-werker-en-een-levensgenieter.jpg

Na een bewogen jaar kun je niet wáchten tot de zomer begint. Zeker nu de terrasjes weer open zijn en we steeds weer wat meer veilig kunnen doen. Maar wat staat je de komende maanden te wachten? Dat lees je in deze zomerhoroscoop, Leeuw.

We vertellen je wat er in de sterren staat over financiën, gezondheid én relaties.

Zomerhoroscoop Leeuw – 24 juli t/m 23 augustus

Op welke gebieden sta je er goed voor en waar kun je nog wel een duwtje in de rug gebruiken, vooral op het gebied van happiness?

Financiën

Voor een echte Leeuw speelt geld het liefst geen rol! Maar helaas is het wel belangrijk. Je hebt met veranderingen te maken als je nog werkt en die zijn niet altijd eenvoudig. Je zult je best moeten doen om alles weer op orde te krijgen. Maar dat lukt je, omdat het je eer te na is om niet succesvol te zijn. Gaat het niet om jezelf maar om je partner, dan beïnvloedt dat jou natuurlijk ook. Juli is de beste tijd en in augustus ben je zelf wat makkelijker met uitgeven. Enige voorzichtigheid is wel aan te raden.

Gezondheid

Voor een Leeuw is een uurtje zon per dag een prima manier om op te laden. Maar wel met de nodige zonnebrandcrème dan! Voel jij je geliefd, dan straal je en dat komt je hele gezondheid ten goede. Je bent dol op aandacht en complimentjes, al moeten die wel echt gemeend zijn. Stress doet het slecht bij je, daar krijg je last van je hart van, dus vermijd het. Ontspannen dus maar. Sport is niet altijd jouw ding, maar lekker flaneren is ook bewegen.

Vriendschap en familie

Als je bij de familie hoort, dan hoor je als het ware bij de hofhouding. Een Leeuw omringt zich graag met gelijkgestemden en familie. Voor hen zorg je met gulle hand, behalve als je merkt dat mensen misbruik van je gulheid maken. En vanzelfsprekend bescherm je de groep. Voor Leeuwen met kleinkinderen geldt dat je ze vooral leuk vindt als je trots op ze kunt zijn. Meestal ben je dat ook wel, het zijn immers jouw kleinkinderen! Je bent dol op verwennen. Als het enigszins kan, doe je dat graag en veel. Je wilt ze ook wel wat leren over cultuur en neemt ze dan met veel plezier mee naar een uitvoering of museum. Het hangt van de leeftijd af wat geschikt is. Is je kleinkind een Leeuwtje, prijs het dan de hemel in. Dat is goed voor het kwetsbare zelfvertrouwen. Zeg nooit waar veel anderen bij zijn dat hij/zij iets niet goed kan. Falen is een ramp voor een Leeuw en dan proberen ze zoiets nooit meer.

In een vriendschap is een Leeuw loyaal en royaal. Gezichtsverlies accepteert de Leeuw niet, dan is het snel uit met de liefde! Een Leeuw is een harde werker en een levensgenieter en kan dat goed delen.

Waar je extra gelukkig van wordt

Als je over voldoende geld kunt beschikken, zodat je af en toe even lekker luxe kunt doen, dan vind je dat heerlijk. Natuurlijk samen met de mensen op wie je dol bent. Je bent zeer charmant en spontaan, waardoor je meestal makkelijk mensen aantrekt. Maar het meest geniet je van echte vriendschap, waardering en romantiek. Heerlijk spijbelen op een terras in het zonnetje, liefst met een glaasje bubbels en je dag kan niet meer stuk! Vooral als je weet dat die nieuwe outfit je heel goed staat. Dan geniet je dubbel!

Dit zegt jouw sterrenbeeld over je gevoel voor humor

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Tekst | Marjolijn de Jong

Ook interessant