null Beeld

Zomerhoroscoop Kreeft: ‘Je bent vaak een soort steunpilaar voor iedereen’

Of het nu een vakantie in Nederland wordt of toch een tripje naar het buitenland: het belooft een mooie zomer te worden! Wat je de komende maanden voor jou in petto hebben, Kreeft, lees je in deze zomerhoroscoop.

Een tipje van de sluier? Vriendschap speelt een grote rol.

Zomerhoroscoop Kreeft - 22 juni t/m 23 juli

In deze zomerhoroscoop vertellen we wat er in de sterren staat voor jou, Kreeft.

Financiën

Het is een beetje dubbel. Aan de ene kant moet je voorzichtig zijn, omdat jij of je partner geraakt is door een geslonken budget. Aan de andere kant zijn er meevallers. Omdat je nogal zuinig van aard bent, geef je niet meteen alles uit. Dit jaar vier je de zomer nog niet meteen groots, maar zoek je naar manieren om het zo prettig mogelijk te hebben. Je kunt je geld maar één keer uitgeven. Daar ben je je heel bewust van.

Gezondheid

Je bent sterk en kunt wel wat hebben. Als je met ziekte te kampen hebt, voel je je weer wat beter in juli en begin augustus. Je bent wel heel gevoelig, maar weet ook goed wat je nodig hebt om op te knappen. Door je gevoel te volgen kom je een eind. Je houdt van koken en weet wel wat gezond is. Dat helpt je zeker. Niet te veel stress en voldoende ontspanning en je bent weer helemaal blij. Want jij pakt snel negativiteit op, bijvoorbeeld van alle nare berichten en beperkingen waardoor mensen geïrriteerd raken.

Vriendschap en familie

Je familie is je alles en dus heel belangrijk. Je vindt het heerlijk om je familieleden te ontmoeten en samen dingen te ondernemen. Heb je kleinkinderen? Dan geldt dat ook voor hen: van koekjes bakken tot gezellig naar een leuke film kijken, jij bent ervoor in om iets samen te doen. Je wordt niet snel moe van het luisteren naar hun verhalen en van samen spelen krijg je energie. Is je kleinkind een Kreeft, dan is dat een bron van gezelligheid. Hij of zij heeft wel lange tenen, maar ook een heel goed hart.

Als het je familieleden niet goed gaat, ben je bezorgd en als ze blij zijn, ben je verheugd. Je hebt veel voor ze over en laat niet snel iemand vallen. Je bent vaak een soort steunpilaar voor iedereen en je bent graag nodig. Dat geeft je het gevoel dat je een reden van bestaan hebt. Wel kun je zo in je zorgzame rol opgaan dat je aan jezelf voorbijgaat. Dat merk je als je plots meer behoefte hebt aan tijd voor jezelf. Neem die tijd ook, geniet van voldoende rust. Spreek af met een goede vriendin om koffie te drinken en even lekker bij te praten. Je bent heel trouw in je vriendschappen en hebt nog vriendinnen van heel vroeger. Als je eenmaal iemand graag mag, laat je diegene niet snel los.

Waar je extra gelukkig van wordt

Als je een manier vindt om je creativiteit te uiten, word je daar deze zomer heel gelukkig van. Of het nu handwerken is, schilderen of het bereiden van een speciaal gerecht: jij uit er je emoties mee. Zelfs toneelspelen kun je enig vinden. Waar je ook heel blij van wordt: samen met alle mensen die je lief zijn gezellig aan tafel zitten en met elkaar genieten. Heerlijk als dat dus weer zonder problemen mag! Want dat heb je de afgelopen tijden zeker gemist.

null Beeld

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Tekst | Marjolijn de Jong

Redactie Margriet
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden