null Beeld

Zomerhoroscoop Boogschutter: ‘Het is voor jou alles of niets, deze zomer’

Na een bewogen jaar staat er een mooie zomer voor de deur. Wat heb jij op de planning staan? Een lekkere zonvakantie of toch nog een jaar thuis op het balkon of in de tuin? Hoe het er allemaal aan toe zal gaan, lees je in deze zomerhoroscoop, Boogschutter.

Het belooft een mooie tijd te worden!

Zomerhoroscoop Boogschutter 23 november t/m 22 december

Je krijgt veel voldoening en liefde uit dieren, je zal mooie vriendschappen sluiten maar er komt financieel ook een spannende periode aan: dit kun jij de komende maanden verwachten volgens de zomerhoroscoop van 2021, Boogschutter.

Financiën

Het is nogal wisselend op dit gebied. Het is een beetje alles of niets, vooral als je nog aan het werk bent. Dan kan er nu zo veel werk zijn dat vakantie eigenlijk geen optie is. Terwijl je daar wel behoefte aan hebt. Er zitten nogal wat leraren en medische mensen onder de Boogschutters en die hebben heel wat in te halen. Ben je met pensioen, dan is het rustiger en dus wel goed, of je moet alsnog willen meehelpen.

Gezondheid

De meeste Boogschutters hebben een goede gezondheid. Veranderingen op werkgebied geven soms stress en dat is nooit gunstig. Zorg voor voldoende buitenlucht: op de fiets, paardrijden of, als je een hond hebt, samen veel wandelen. De meeste Boogschutters zijn dol op dieren. De zorg voor een dier geeft veel voldoening. Matigheid is niet de grootste deugd van de Boogschutter, maar het is wel handig om niet te veel te eten en te drinken.

Vriendschappen en familie

Een goede discussie waardeer je zeer, over de meest uiteenlopende onderwerpen. Als je dat met iemand kunt, dan wordt dat een lange vriendschap. Samen met iemand reizen, vind je ook heel leuk. Gezellig met familie in de tuin kletsen is ook prima. Verre familie en vrienden zoek je graag op en van huis ruilen is ook een optie in tijden van weinig geld. Er is belangstelling voor mensen uit verre landen en culturen en bij bezoek aan andere landen sluiten Boogschutters ook vaak vriendschappen. Een huisdier beschouwen ze als gezinslid en behandelen ze ook als zodanig. Niet op een overdreven manier, maar heel natuurlijk. Ook spiritualiteit heeft de belangstelling.

Er wordt eventuele kleinkinderen veel geleerd, want ook Boogschutters die geen leraar van beroep zijn, geven graag hun kennis door. Samen in de natuur leren over planten en dieren is natuurlijk super. Boogschutters vragen al heel jong bij veel zaken naar het waarom. Dat zullen de kleintjes ook doen. Ze zijn dan niet tevreden met een half antwoord, ze willen echt alles weten. Reizen, in het echt of in het hoofd, daar houden alle Boogschutters van, groot of klein.

Waar je extra gelukkig van wordt

je bent spontaan en avontuurlijk en je enthousiasme is aanstekelijk. Samen van alles uitzoeken, ontdekken en avontuur ervaren maakt je ook blij. Zoals op reis gaan, om kennis te maken met de gebruiken op andere plekken. En je houdt van het meemaken van spirituele rituelen bij de Inca’s, in Thailand of bij de Eskimo’s, als het maar bijzonder is. Je hebt een doel nodig om je op te richten. Ook heb je behoefte aan veel vrijheid. Je wilt het liefst de wijde wereld in, dan kom je altijd wel weer terug naar huis. Boogschutters hebben vaak geluk, alsof ze altijd wel weer op hun pootjes terechtkomen.

null Beeld

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Tekst | Marjolijn de Jong

Redactie Margriet
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden