Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Zomerhoroscoop 2021: dít staat jou de komende maanden te wachten

zomerhoroscoop-2021-dit-staat-jou-de-komende-maanden-te-wachten.jpg

Met een bewogen jaar achter de rug kunnen we nu wel een beetje happiness gebruiken deze zomer. Op welke gebieden sta je er goed voor en waar kun je nog een duwtje in de rug gebruiken? De sterren voorspellen het in deze zomerhoroscoop voor de zomer van 2021.

Misschien vind jij deze zomer de liefde, gaat álles voortvarend op het gebied van je financiën of krijgt je gezondheid een boost. Of wie weet is vandaag wel je geluksdag!

Ram – 21 maart t/m 20 april

Het is deze zomer helemaal leuk om oude vrienden, die je een beetje uit het oog bent verloren in deze bewogen tijd, weer eens te zien. Je komt elkaar toevallig weer tegen of neemt zelf het initiatief. Je hebt behoefte aan wijze vrienden met wie je wat meer diepgang kunt delen. Door oude vriendschappen te hernieuwen en samen met anderen van alles te ondernemen word jij deze zomer éxtra gelukkig. Je bent blij dat je je geliefden, die je zo lang gemist hebt, weer kunt zien. Ook al wil je graag op reis, dat komt later wel weer. Vooral in juli en augustus ga je genieten dit jaar!

De hele zomerhoroscoop voor 2021 lezen, Ram? Dat kan hier.

Stier – 21 april t/m 21 mei

Hoewel het nog steeds lastig is om echt op vakantie te gaan, ben jij deze zomer hartstikke gelukkig, Stier. Nu zoek je graag familie op of je spreekt met vrienden af die je al jaren kent. Gezellig! Vooral juli is daar heel geschikt voor. Omdat je zowel met verantwoordelijkheden als met veranderingen te maken hebt, blijven de meeste Stieren ook deze zomer toch maar dicht bij huis. De gelukkigen die een tuin hebben, zullen daar optimaal van genieten. Ook een moestuin hoort tot de grote wensen. Heb je alleen een balkon, dan kun je toch ook een hoop kwijt en daar iets leuks van maken. Groot plezier als je voor je ontbijtje je eigen aardbeitjes kunt plukken of even verse kruiden knipt uit de tuin of van het balkon.

Hier lees je de hele zomerhoroscoop 2021 voor de Stier.

Tweelingen – 22 mei t/m 21 juni

Alleen op een onbewoond eiland zitten is niets voor jou, je hebt mensen om je heen nodig met wie je gezellig kunt kletsen. Om samen naar dat nieuwe restaurantje, die hippe winkel of dat spannende kroegje te gaan, dat soort dingen vind je leuk. Je bent dol op de laatste mode, want daardoor blijf je er veel lang jonger uitzien dan je bent. Iemand die een beetje anders is, kan je ook boeien en dan is het leuk om samen van alles te ondernemen. Fijne zomer, Tweelingen!

Maar dat is niet alles! De volledige zomerhoroscoop 2021 voor Tweelingen lees je hier.

Kreeft – 22 juni t/m 23 juli

Je familie is je alles en dus heel belangrijk. Je vindt het heerlijk om je familieleden te ontmoeten en samen dingen te ondernemen. Heb je kleinkinderen? Dan geldt dat ook voor hen: van koekjes bakken tot gezellig naar een leuke film kijken, jij bent ervoor in om iets samen te doen. Je wordt niet snel moe van het luisteren naar hun verhalen en van samen spelen krijg je energie. Is je kleinkind een Kreeft, dan is dat een bron van gezelligheid. Hij of zij heeft wel lange tenen, maar ook een heel goed hart.

De rest van de voorspellingen voor de zomer van 2021 lees je hier in de zomerhoroscoop 2021 voor Kreeft.

Leeuw – 24 juli t/m 23 augustus

Voor een Leeuw is een uurtje zon per dag een prima manier om op te laden. Maar wel met de nodige zonnebrandcrème dan! Voel jij je geliefd, dan straal je en dat komt je hele gezondheid ten goede. Je bent dol op aandacht en complimentjes, al moeten die wel echt gemeend zijn. Stress doet het slecht bij je, daar krijg je last van je hart van, dus vermijd het. Ontspannen dus maar. Sport is niet altijd jouw ding, maar lekker flaneren is ook bewegen.

Wat hebben de komende maanden in petto op het gebied van relaties en financiën? Dat vertellen we in de zomerhoroscoop 2021 voor Leeuw, die je hier kunt lezen.

Maagd – 24 augustus t/m 22 september

Jij vindt het fijn om je nuttig te voelen. Daarom help je graag met praktische zaken, want dan zie je meteen het effect. Is de ander daar blij mee, dan ben jij dat ook. Daar wordt je éxtra gelukkig van deze zomer! Omdat je best een pietje precies bent, kun je ook genieten van iets kleins. Het gaat je niet om grote cadeaus, een kleine attentie vanuit het hart doet je vaak meer. Een opgeruimd huis en schone lakens vind je ook heerlijk.

Wat er in de sterren staat voor de rest van de zomer? Dat lees je hier in de volledige zomerhoroscoop 2021, Maagd.

Weegschaal – 23 september t/m 22 oktober

In de tweede helft van augustus heb je extra behoefte om je mooi te voelen. Een leuk kledingstuk of een extra keer naar de kapper of schoonheidssalon is dan een leuk cadeautje. Je kunt daar sowieso wel van genieten. Je haar in model, nageltjes gelakt en mooi aangekleed en je kunt de wereld aan! Maar een leuk persoon met wie je dat kunt delen is het allerbelangrijkste, want alleen zijn vind je maar niks. Grote kans dat je dat deze zomer niet veel zult zijn, volop leuke afspraken met oude of nieuwe kennissen en vrienden! En af en toe een mooie bos beeldige bloemen of een plant, dat maakt je huis helemaal af.

De rest van de zomerhoroscoop kun je hier lezen, Weegschaal.

Schorpioen – 23 oktober t/m 22 november

Een Schorpioen die lang onder druk staat, krijgt last van stress en heeft nu behoefte aan vrijheid en verandering. Er is veel kracht, een Schorpioen is taai, maar als er ook thuis zorgen zijn, dan is het wel veel bij elkaar. Darmen zijn dan vaak in de war. Er is ook een positieve kant, zodat er ook oplossingen zijn, maar in dergelijke gevallen zal er verandering nodig zijn. Dan knapt de Schorpioen meestal snel weer op. Bij dit gevoelige teken zijn de emoties van grote invloed. 

Benieuwd naar je hele zomerhoroscoop voor 2021? Lees dan hier verder, Schorpioen.

Boogschutter – 21 november t/m 22 december

Een goede discussie waardeer je zeer, over de meest uiteenlopende onderwerpen. Zeker deze zomer! Als je dat met iemand kunt, dan wordt dat een lange vriendschap. Samen met iemand reizen vind je ook heel leuk. Gezellig met familie in de tuin kletsen is ook prima. Verre familie en vrienden zoek je graag op en van huis ruilen is ook een optie in tijden van weinig geld. Er is belangstelling voor mensen uit verre landen en culturen en bij bezoek aan andere landen sluiten Boogschutters ook vaak vriendschappen.

Meer lezen, Boogschutter? Hier vind je je hele zomerhoroscoop voor 2021.

Steenbok – 23 december t/m 20 januari

Als je erkenning en waardering krijgt voor al je goede zorgen, dan ben je blij. Je kunt je ook verkneukelen over een koopje of een goede deal. Je houdt van kwaliteit, maar wilt niet te veel betalen. Hoe meer je het gevoel hebt te zijn geslaagd in je leven, hoe vrolijker je wordt. En samen een gereedschapskistje samenstellen en uitzoeken met je kleinzoon of -dochter is natuurlijk enig. Of hij/zij mag met jouw spullen helpen klussen. Dat belooft wat!

Meer voorspellingen voor de komende maanden lees je hier, Steenbok.

Waterman – 21 januari t/m 18 feburari

Als je iets kunt uitvinden, heb je veel plezier. Dat hoeft zeker niet wereldschokkend te zijn, maar kan ook iets heel eenvoudigs zijn. Het feit dat je zelf hebt uitgevonden hoe die kraan werkt of hoe dat kastje in elkaar moet, dat ingewikkelde patroon in elkaar zat of wat dan ook. Het idee dat je de “knoop” uit elkaar hebt gekregen, is leuk. Samen een klus doen geeft plezier, of met vrienden een avond lekker bijkletsen met een hapje en drankje. Gewoon jezelf kunnen zijn en zo weinig mogelijk moeten, dat maakt je gelukkig. Het wordt een mooie zomer, Waterman!

De volledige zomerhoroscoop lezen voor 2021? Dat kan hier, Waterman.

Vissen – 19 februari t/m 20 maart

Mooie muziek kan je helemaal meenemen naar een heerlijke fantasieplek. Maar je kunt ook totaal wegdromen bij een romantische film of een mooie natuurdocumentaire. Ben je graag creatief bezig, dan vergeet je alles om je heen en kom je soms in een soort roes. Als je werkstuk af is, geeft dat een groot geluksgevoel. Je vindt het heerlijk om nuttig te zijn, dus als je een ander helpt of iets leuks voor iemand hebt gemaakt, maakt dat je ook blij. Geniet van de komende maanden, Vissen. Je hebt het hard nodig.

Wat hebben de komende maanden in petto op het gebied van relaties, gezondheid en financiën? Dat vertellen we in de zomerhoroscoop 2021 voor Vissen, die je hier leest.

Tekst | Marjolijn de Jong
Beeld | Getty Images

Ook interessant