null Beeld

Zó moet jij je verkleden tijdens Halloween – volgens je sterrenbeeld

Helaas kunnen we Halloween dit jaar niet uitgebreid vieren. Wel kunnen we thuis met het gezin de verkleedkist induiken voor een griezelige avond op 31 oktober. Laat je sterrenbeeld beslissen over hoe jij je het beste kunt verkleden tijdens Halloween.

Elke suggestie is geïnspireerd door de meest dominante kwaliteiten van je sterrenbeeld. Ga jij je verkleden tijdens Halloween?

Ram

De Ram is wilskrachtig, moedig en fel onafhankelijk. Natuurlijk kan het agressief overkomen, maar deze ambitieuze individuen proberen hun doelen te bereiken. Sterke en gepassioneerde karakters dienen als kostuuminspiratie. Denk bijvoorbeeld aan Jasmine uit de film Aladdin of Lady Gaga, Wonder Woman of Ariël.

Stier

De Stier is over het algemeen koppig en buitengewoon loyaal. Naast dat ze ouderwetse neigingen vertonen, zijn ze ook praktisch, koesterend en geduldig. Kies daarom voor een karakter met een sterke wil en een open hart dat hun dierbaren fel beschermt, zoals Tinkerbell, Rachel Green (Friends) of Belle van Belle en het Beest.

Lees ook:

Mensen met déze sterrenbeelden zijn het liefst

Tweelingen

Tweelingen zijn sociale vlinders en hebben veel energie. Naast dat ze worstelen met stemmingswisselingen en besluiteloosheid, zijn ze aanhankelijk en flexibel genoeg om er het beste van te maken. Kies daarom een kostuum dat geïnspireerd is door een emotioneel personage met een sprankelende persoonlijkheid, zoals Anastasia of Harley Quin, de vaste tegenstander van Batman en de vriendin van de Joker.

Kreeft

Voor de Kreeft is familie alles. Laat een van deze gefocuste en hardwerkende karakters je daarom inspireren: Elastigirl (The Incredibles), Ariana Grande, Taylor Swift of Bella Swan van Twilight.

Leeuw

Leeuwen zijn trots, moedig en hebben sterke leiderschapsvaardigheden. Een kostuum waarin deze dominante kwaliteiten naar voren komen leidt tot Madonna, Harry Potter, Daenerys Targaryen (een personage uit Game of Thrones) of het Disney-figuur Megara uit de film Hercules.

Maagd

Maagden zijn perfectionisten, georganiseerd en betrouwbaar. Daarnaast zijn ze ook nieuwsgierig en analytisch en daardoor continu in beweging om te streven naar zelfverbetering. Kies daarom een kostuum van bijvoorbeeld Monica Geller (Friends), Beyoncé of prinses Bubblegum.

Weegschaal

De Weegschaal is iemand die evenwichtig en extravert is. Hij werkt graag in teams, dus kies daarom als Halloween-kostuum iemand die anderen bij elkaar brengt, maar niet bang is om in te grijpen en leiding te geven. Denk aan Kim Kardashian, Assepoester of Mary Poppins.

Schorpioen

Schorpioenen zijn intens en gedreven door passie. Wat is het leven zonder een beetje durf? Kies voor een vurig en gepassioneerd persoon om je tijdens Halloween te verkleden. Denk aan Pocahontas, Voldemort (Harry Potter) of Katy Perry.

Lees ook:

De schaduwkant van je sterrenbeeld ontdek je door de Zwarte Maan

Boogschutter

Boogschutters zijn eeuwige optimisten, levendig en extravert. Toch worstelen ze ook met roekeloosheid en een angst voor toewijding. Kies daarom een risiconemer als kostuum zoals Miley Cyrus, Rapunzel, Jess (New Girl) of Karen Smith van Mean Girls.

Steenbok

Steenbokken hebben serieuze ambities en zijn niet bang om hard te werken voordat ze hun doelen bereiken. Deze mensen zijn verantwoordelijk, intelligent en geduldig. Kies daarom voor je kostuum iemand die doorzettingsvermogen heeft zoals Buffy Summers, koningin Elsa, de hertogin van Cambridge of de Disneyprinses Tiana.

Waterman

Watermannen zijn meestal artistiek en kennen een sterk gevoel van onafhankelijkheid. Het ideale Halloween-kostuum voor een Waterman is geïnspireerd op goedhartige en creatieve karakters. Denk aan Phoebe Buffay (Friends), Harry Styles of Angelina Jolie.

Vissen

Vissen zijn heel gevoelig, maar maken wel vrienden voor het leven. Hun romantische karakter leidt vaak tot een sterk artistieke kant. Kies daarom een kostuum voor een creatieve geest zoals Rihanna, Marilyn Monroe of Luna Lovegood uit Harry Potter.

Bron | Popsuger.uk

Beeld | iStock

Yeah, Margriet.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2020!

Help jij ons winnen? Stem dan snel!

null Beeld

Eenzaamheid is niet alleen een groot probleem onder ouderen, maar ook onder jongvolwassenen. Daarom heeft Margriet het initiatief Margriet Belbuddy’s in het leven geroepen: Margriet-vrijwilligers bieden een luisterend oor aan iedereen die wel een praatje kan gebruiken. Van maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 22.00 zitten onze Margriet Belbuddy’s voor je klaar via 088 076 77 00. Kijk voor meer informatie op margriet.nl/belbuddys.

Tanja van Kempen

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden