Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Zo haal je het beste uit een online veiling

veilingen-high-wine.jpg

Inspiratie nodig voor een gezellige dag met vriendinnen? Een online veiling brengt je op verrassende ideeën en als je slim biedt, scoor je de mooiste deals. Zo haal je het beste uit een online veiling!

Sauna of een dagje wadlopen?

Lekker ontspannen in de sauna is altijd een succes met vriendinnen. Op veilingwebsites vind je doorlopend tickets voor een dagje relaxen in sauna of wellness. Type de woorden maar eens in de zoekbalk (meestal ergens bovenaan op de website) en je komt gegarandeerd de mooiste aanbiedingen tegen.

Ook voor een actief dagprogramma kom je via online veilingen op leuke ideeën. Skiën op één van de vele indoor en outdoor skibanen in Nederland, parachutespringen, een slipcursus of een dagje wadlopen: inspiratie gegarandeerd!

Vier tips voor als je gaat bieden

1. Spreek met jezelf een maximumprijs af;

2. Wacht tot de laatste tien minuten van een veiling voor je het eerste bod doet;

3. Bied nooit gelijk je maximumprijs: begin als het even kan met de helft van dat bedrag;

4. Bied nooit meer dan tien procent boven het bod van jouw concurrent. Verhoog je bod steeds in kleine stapjes.

Kleine lettertjes

Na een dagactiviteit heb je wel zin in wat lekkers. Ook hiervoor ben je bij online veilingen aan het juiste adres. Van all you can eat tot sterrentent, van een koninklijke high tea op Paleis Soestdijk tot een wijnproeverij aan de keukentafel bij jou thuis. Let wel op de kleine lettertjes: bij sommige aanbiedingen kun je alleen bieden op een vooraf vastgesteld menu en dus niet a la carte eten. Lees daarom altijd de voorwaarden voor je besluit te bieden.

Hotelovernachting

Als je besluit een hotel te boeken, let dan op of je wel echt bespaart via de veiling. Het komt geregeld voor dat hotels niet verhuurde kamers op verschillende plekken online ‘in de uitverkoop’ zetten. Een rondje op Startpagina maakt je snel wijzer.

Inspiratie gekregen? Kijk dan eens op Startpagina voor een overzicht van de beste veilingwebsites met de mooiste aanbiedingen voor een topdag met vriendinnen.

Geen vriendinnen?

Margriet Vriendinnen is een ontmoetingsplek waar je nieuwe vriendinnen kunt leren kennen bij jou in de buurt. Meld je nu gratis aan, ontmoet nieuwe mensen en ga er samen op uit!

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant