Margriet logo
Zo gaat het met Sonny en Dylan van MAFS. Beeld BrunoPress/ArjoFrank Fotografie
Beeld BrunoPress/ArjoFrank Fotografie

Zo gaat het nu met Sonny en Dylan van MAFS

Tortelduifjes Sonny en Dylan hielden hun ring graag om na het liefdesexperiment van Married At First Sight: het was liefde op het eerste gezicht. De mannen zijn nog altijd dolgelukkig met elkaar. Hoe gaat het nu met het koppel?

Meer dan een jaar geleden gaven Sonny Monster-Lanjouw (30) en Dylan Lanjouw-Monster (28) elkaar het jawoord bij het tv-programma Married At First Sight. Heel Nederland zag hoe de vonk direct oversloeg tussen de twee. Ze wilden hun liefde van de daken schreeuwen, maar spraken in de periode dat het programma werd uitgezonden in het geheim af. Dylan ging vermomd de straat op met pet, zonnebril en sjaal. “Hij had soms een pruik op,” vertelt Sonny aan Veronica Superguide. “De onderburen dachten dat ik vreemdging, omdat er steeds een vent met krullen naar binnenkwam.”

Sonny en Dylan van MAFS gaan samenwonen

Sinds MAFS lopen de twee mannen de deur al bij elkaar plat, maar nu gaan ze écht samenwonen: Dylan trekt in bij Sonny in Dordrecht. Het klikt zelfs zó goed tussen de twee dat ze ook op zakelijk vlak samen verdergaan. Halverwege december lanceerden ze hun mode-onderneming Soody. Sonny is een ondernemer in hart en nieren en Dylan is actief in de modewereld: een ideale combinatie om samen een modebedrijf te starten.

Aan het AD vertelt Sonny: “We beginnen met de verkoop van hoodies, met onze leus ‘ik heb een man’ erop. Met die zin worden we continu geïdentificeerd. Overal waar we komen steken mensen hun hand in de lucht en roepen ze: ‘Ik heb een man.’ Dat is toch hilarisch?”

Voordelen en nadelen van de MAFS-aandacht

Sonny en Dylan kijken met veel plezier terug op het afgelopen jaar. Ze krijgen veel aandacht en leuke reacties op hun deelname aan Married At First Sight. “Inmiddels zijn we wel gewend aan de aandacht,” vertelt Dylan. “We zijn nog steeds blij met alle steun van mensen. Vijftien weken lang hebben zij met het programma Married at First Sight met ons meegeleefd. Dus we willen hen ook bedanken voor de steun. We nemen altijd de tijd als iemand met ons op de foto wil.”

Toch heeft hun plotselinge bekendheid ook een schaduwkant. Er heeft weleens iemand in hun portiek gestaan om ze op te wachten en via Instagram krijgt het koppel homofobe opmerkingen naar het hoofd geslingerd. Deze online haatreacties verwijderen ze bewust niet, zodat mensen het kunnen zien. “Gelukkig zijn er genoeg volgers die het voor ons opnemen,” vertelt Sonny. Inmiddels schrikt het koppel niet meer van de hatelijke opmerkingen. “Ik denk dan: je kent ons niet, dus dan maak ik me er ook niet druk over,” aldus Dylan.

Wennen in Dordrecht

In Dordrecht krijgen Sonny en Dylan soms ook vervelende reacties wanneer ze hand in hand over straat lopen. Toch voelt Dylan zich inmiddels thuis in de stad. “De mensen zijn hartstikke leuk en het is heel fijn dat we nu van alles samen kunnen ondernemen in de omgeving en dat het niet meer stiekem hoeft. Van kanoën in de Biesbosch tot genieten van het adembenemende uitzicht bovenop de Grote Kerk: “Dat was geweldig, ik denk dat we wel een uur samen bovenop de toren hebben gestaan.”

Bron | AD, Veronica Superguide

Saskia WinkensBrunoPress/ArjoFrank Fotografie

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden