maud en evert Beeld KRO-NCRV
Beeld KRO-NCRV

Zo gaat het nu met Boer zoekt Vrouw-tortelduifjes Maud en Evert

We genieten elk seizoen weer volop van Boer zoekt Vrouw. In het succesvolle liefdesprogramma, dat gepresenteerd wordt door Yvon Jaspers, wist cupido ook afgelopen seizoen weer raak te schieten. De liefde bloeide op tussen Evert en Maud en het koppel is maanden na de opnames nog steeds gek op elkaar.

Leukste liefdeskoppel

Voor de AD Media Prijs voor 'leukste liefdeskoppel’ uit een datingprogramma ging Manuel Venderbos langs bij de tortelduifjes, die dat niet zagen aankomen. In de video van het AD zie je Maud verontwaardigd voor het raam staan wanneer Vanderbos aan komt lopen met een grote bos bloemen en de prijs. Zodra ze de deur open doet in haar maillot schaamt ze zich een beetje. “Mijn mascara zit onder mijn knieën. Ik heb vannacht bijna niet geslapen,” zegt Maud.

Samenwonen

Sinds mei woont het koppel samen, maar Maud is nog niet helemaal gewend aan het ritme van haar Evert. “Koeien gaan bevallen en dan moet je eruit. Om een uur of zes, dat is de normale tijd om op te staan, stonden we al met zijn tweeën een kalfje eruit te halen.”

Maud roept Evert er even bij om de prijs in ontvangst te nemen. Niet veel later komt hij aanrijden op zijn shovel. Hij reageert, zoals gewoonlijk, wat ingetogen op de prijs, maar de champagne, die ze ook in ontvangst mochten nemen, gaat dit jaar wel op.

Niet altijd makkelijk

Eerder dit jaar besloten de publiekslievelingen te gaan samenwonen. Maud voelt zich helemaal op haar plek op de boerderij, maar het samenleven met Evert vindt ze soms wel even wennen. “Het is een bijzondere man, die ook niet veel gewend en ineens een vrouw om zich heen heeft, dus dat heeft best wat impact. Maar we kunnen het ontzettend goed vinden,” legt ze uit.

Eerder gaven de twee al een update over hun liefdesleven in een voorproefje van het programma Onze Boerderij in Europa, waarin Yvon Jaspers een roadtrip door Europa maakt. “Ik zie de boerderij als een eiland. Een heleboel dagen lijken op elkaar, maar er gebeurt toch iedere keer wat anders,” vertelde Maud. Ze vindt dat het boerderijleven goed bij haar past, maar dat betekent niet dat het altijd makkelijk is. “Ik leef ook na acht jaar ineens weer met een man samen.”

Sanne van der LindenKRO-NCRV

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden