Dit is je geluksdag in september volgens je sterrenbeeld Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Zet maar in je agenda: dit is je geluksdag in september volgens je sterrenbeeld

Een beetje geluk kan het leven een stuk makkelijker en prettiger maken. Zeker als het in het begin van de herfst weer wat donkerder wordt en je wel wat lichtpuntjes kunt gebruiken. Op déze dag kun jij je geluk niet op volgens je sterrenbeeld.

Zet deze dag maar in je agenda!

Ram

Je geluksdag valt deze maand op zaterdag 10 september. Dit is een moment om te reflecteren. Je leven gaat soms wat snel en het is je niet altijd duidelijk waar je nu precies staat. Neem op je geluksdag dus even de tijd om hierbij stil te staan en te reflecteren.

Stier

Het is nog even wachten op je geluksdag. Pas aan het eind van de maand, op 25 september, is het zo ver. Maar dit is wel de dag dat je de knop écht om kunt zetten en vol overtuiging met je gezondheid aan de slag gaat. Je wilt je lichaam op de eerste plek zetten en dit is het moment om voor jezelf te kiezen.

Tweelingen

Je bent al een tijd toe aan een nieuwe stap in je carrière. Het voelt soms alsof je stilstaat en zoekt naar mogelijkheden om te groeien en te ontwikkelen, maar op 9 september wordt alles ineens duidelijk. Je weet wat je graag wilt doen en hoe je stappen kunt gaan zetten om dit te behalen.

Kreeft

Geld maakt niet gelukkig, maar vooruitgang op het gebied van financiën kan toch ook wel heel fijn zijn. Dat inzicht krijg je op jouw geluksdag, 28 september. Waar je normaal niet zo veel waarde aan geld hecht, merk je op dat moment dat financiële voorspoed toch wel fijn is. Je wordt deze dag aan het denken gezet.

Leeuw

Communiceren is voor jou nog weleens lastig, Leeuw. Je weet heel graag wat je wilt en verkondigt dit het liefst bij iedereen aan. Maar op 22 september staat het geluk aan je zijde in de vorm van een levensles. Je voelt aan hoe belangrijk het is om naar anderen te luisteren en dat voelt goed. Niet alleen stilstaan bij jezelf, maar ook anderen de ruimte geven en hun gevoelens aanhoren. Dat is nog eens fijn! Het helpt jou ook vooruit.

Maagd

Je moet er nog even op wachten, maar eind deze maand is het zo ver. 29 september staat helemaal in het teken van geluk. Nieuwe inzichten komen deze dag tot je en dat zorgt weer voor groei. Je krijgt de gelegenheid om eens goed te kijken naar je financiële situatie. En dat onder controle krijgen is toch echt het beste wat er is!

Weegschaal

Ook jij moet nog even wachten, Weegschaal. Maar op 29 september is het zo ver. Je hebt eindelijk een moment gevonden om tijd in te richten voor jezelf. Me-time is iets wat vaak op de laatste plaats staat, maar het geluk wil dat je dat toch echt eens prioriteit geeft.

Schorpioen

Jouw geluksdag vind je aan het begin van de maand, op 3 september. Je reflecteert op je relaties en de liefde die daarbij komt kijken. Het geluk wil dat je kritisch naar de mensen om je heen kijkt en prioriteit geeft aan de mensen die écht belangrijk zijn.

Boogschutter

De eerste maandag van de maand is voor jou de dag die in het teken staat van geluk. Je voelt je zelfverzekerd en durft in je carrière je mond open te doen. niet meer stilletjes aanhoren, maar open en duidelijk communiceren. Op deze dag is er ruimte voor nieuwe stappen en kansen die je vooral met beide handen aan moet grijpen.

Steenbok

24 september is voor jou een geweldige dag. Zeker op het gebied van carrière en financiën ervaar je op deze dag alleen maar voorspoed. Er doen zich nieuwe kansen voor die je vooral met beide handen aan moet grijpen. Want wie weet hoe dit je weer verder brengt...

Waterman

29 september is voor jou de gelukkigste dag van de maand. Je ontdekt dat een goede relatie met jezelf ontzettend belangrijk is en wilt hierin investeren. Je voelt meer liefde voor jezelf en weet ook hoe je dit kunt uiten. Maak ruimte voor deze liefde en maak ook momenten vrij om hierin te investeren. Want niemand is zo belangrijk als jijzelf.

Vissen

Halverwege de maand voelt het misschien alsof je in een dipje terechtkomt, maar niets is minder waar. 17 september is het namelijk jouw geluksdag. Je ziet in dat het leven geleefd moet worden en durft de controle eindelijk een beetje los te laten.

Bron | Ze.nl

Nynke KooyGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden