Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Happy appy’s: zes blijmakers voor op je smartphone

blij.jpg

Nu de feestdagen voorbij zijn kan een klein opstartdipje voor het nieuwe jaar misschien op de loer liggen. Met deze apps ben je snel weer helemaal happy!

 1. app ImojiSmelfie
  Een smiley, die kennen we wel, maar met de app Imoji kun je zelf emoji’s oftewel emoticons maken, zelfs van je eigen gezicht! Vervolgens is het heel eenvoudig om deze in een berichtje te zetten en te versturen. Lekker gekke bekken trekken!Imoji is gratis te downloaden voor iOS en Android.
 2. icon175x175Fotomomentje?
  Hoe zou je dagelijkse leven er in foto’s uitzien? Met deze app kom je daar achter. Room for thought stuurt je dagelijks op een willekeurig moment een berichtje om een foto te maken van dat exacte moment. Het kan dus ook zijn dat je dan net je tanden aan het poetsen bent, een trui over je hoofd trekt of op de kinderboerderij tussen de geitjes staat met je (klein)kind, wat vaak leuke spontane beelden oplevert. Een fotoalbum vol met kiekjes van momenten uit je leven waar je elk moment doorheen kunt bladeren, daar word je toch meteen blij van?!Room for thought is gratis te downloaden voor iOS en Android. Enthousiast geworden? De app 1 Second everyday maakt een korte film van je dagelijkse leven! € 2,99 te downloaden voor iOS en gratis voor Android.
 3. app pouZorgenkindje
  Pou is een vrolijke app waar je kunt spelen met en zorgen voor een schattig wezentje. Je mag het aankleden, voeden en er verschillende spelletjes mee spelen. Heb jij het in je om deze kleine alien te adopteren? Ook leuk voor kinderen! Pou is gratis te downloaden voor iOS en Android.
 4. app recolorKleurecht
  Kleuren is in. Recolor is een app waarbij je aan de slag gaat met verschillende ‘kleurplaten’ die je op je telefoon kunt inkleuren. Even lekker bezig zijn en nergens aan denken.Recolor is gratis te downloaden voor iOS en Android.
 5. app taalvoutjesFoutje, bedankt
  Taal-, spel- en tikfoutjes en het door elkaar halen van spreekwoorden: we doen het allemaal weleens. In Taalvoutjes komen grappige foutjes voorbij waardoor sommige teksten een hele andere betekenis krijgen.Taalvoutjes is gratis te downloaden voor iOS en Android.
 6. app de speldLeuk nieuws
  Waarschuwing: deze app is verslavend! De speld is een app die serieuze nieuwsberichten omvormt tot hilarische artikelen, een gegarandeerde oefening voor je lachspieren.De speld is gratis te downloaden voor iOS en Android.

M01 CoverV2.inddMeer in Margriet
Nog meer leuke apps ontdekken? Je vindt dit artikel en nog veel meer tips voor blije appjes in Margriet 1 van 2016. Je kunt hem bestellen via tijdschrift365.nl

Ook interessant