Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Beauty Lifestyle

Met deze zelfbruiner-hack creëer je optisch vollere lippen

dankzij-deze-zelfbruiner-hack-krijg-je-vollere-lippen-margriet.jpg

Niet iedereen is van nature gezegend met volle lippen en daar is natuurlijk ook helemaal niks mis mee. Maar wat als je toch graag wat vollere lippen wilt hebben, maar niet meteen naar fillers wilt grijpen?

Wij kwamen een wel heel handige tip tegen voor optisch vollere lippen. En het fijne is: het enige wat je ervoor nodig hebt is wat zelfbruiner!

Zelfbruiner in plaats van lippotlood

Je kunt er natuurlijk ook gewoon voor kiezen om je lippen te overlijnen met een lippotloodje, maar dit blijft natuurlijk nooit de hele dag zitten. En daarnaast heb je misschien ook niet elke dag tijd en zin om zo’n volledige lip-look te moeten maken. Gelukkig kun je dat nu mooi omzeilen door voortaan een beetje zelfbruiner te gebruiken. Op TikTok komen we namelijk ontzettend veel video’s tegen van vrouwen die laten zien hoe ze hun lippen optisch voller krijgen met de hulp van zelfbruiner. En het fijne aan deze truc is dat het een tijdje blijft zitten.

Lees ook:
Zo blijft je lippenstift goed zitten onder je mondkapje

Zo werkt het zelfbruiner-trucje voor je lippen

Het enige wat je hoeft te doen is een klein, dun kwastje (zoals bijvoorbeeld voor je wenkbrauwen) te dippen in zelfbruiner. Zorg ervoor dat er maar een klein beetje op het kwastje zit en gebruik het kwastje vervolgens om je lippen ermee te omlijnen. Je hebt hier wel een vaste hand voor nodig; probeer ervoor te zorgen dat het lijntje mooi strak is. Het is niet erg als je uitschiet, want met een wattenstaafje kun je de zelfbruiner ook meteen weer verwijderen. De dame in onderstaande video doet het voor.

@alexa.almraz

I did this a couple days ago and it still looks really good 10/10 recommend ##faketan ##faketanliner ##lipliner ##fyp

♬ talking to the moon sickmix – Sickickmusic

Bron | TikTok
Beeld | Getty

Ook interessant