Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Wonen & Tuinieren

Zo voelt jouw badkamer als een luxe hotel

bad.png

Het verschil tussen zo’n heerlijke, luxe,  serene hotelbadkamer en je badkamer thuis? In een hotel ligt het niet vol met half-uitgeknepen tubetjes, lelijke plastic shampooflessen en harige borstels. Maar wees niet bang, zo’n geordende badkamer is gemakkelijk binnen handbereik. Met deze eenvoudige stappen creëer je het ultieme ‘hotelgevoel’ bij jou thuis.

  • Laat alleen de spullen staan die je werkelijk gebruikt.
  • Berg de rest op in een grote toilettas. Nog beter: geef iedereen een eigen toilettas, die ze na gebruik meenemen naar hun eigen slaapkamer.
  • Giet de doucheschuim over in een luxe pompflacon en het mondwater in een glazen olieflesje. Dat oogt gezelliger én rustiger.
  • Hang een wijnkistje of -rek op; ideaal voor het stijlvol opbergen van de (dezelfde!) opgerolde handdoeken.
  • Zet multifunctionele meubelstukken neer: een kruk waarin je iets kunt opbergen of een wasmand waarop je kunt zitten. Ook een verrijdbaar kastje biedt zoveel mogelijkheden. Zet het naast het bad, onder de wastafel, of rijd het desnoods even de badkamer uit.
  • Hang een messenmagneet op aan de muur. Zo creëer je een handige stylisch opbergplek voor een vijl, pincet, nagelschaartje en lossen haarspelden.

 

 Meer woontips? In Margriet 13 vind je ons uitgebreide woondossier. Bestel dit nummer via Tijdschrift365.nl.

uitgelichtm13

Ook interessant