Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Wonen & Tuinieren

Wist je dit al? Zo krijg je zweetlucht uit kleding!

its-laundry-day.jpg

Simpele, maar o zo briljante trucjes, handige hacks én succestips om het huishouden sneller te doen én leuker te maken: Margriet.nl staat er vol mee. Dit zijn dé vijf artikelen die het beste zijn gelezen!

Met stip op 1: Zo verwijder je snel en simpel zweetluchtjes

Zelfs als je kleding hebt gewassen, kan er soms nog een (zweet)luchtje aan zitten. Zo reken je voorgoed af met nare luchtjes!

Op 2: Gaatjes in je kleding: hier komt het door!

Ken je dat? Je trekt je favoriete shirtje uit de kast, blijken er ineens twee of drie kleine gaatjes in te zitten. Het kan natuurlijk de schuld zijn van een hongerige mot of het scherpe pinnetje van je broekriem, maar beiden zijn waarschijnlijk niet de boosdoener

Op 3: Waarom je peper in je wasmachine moet stoppen

Sommige producten uit keukenkastjes zijn niet alleen handig voor bij het koken. Neem nou peper, daar kun je zo veel meer mee doen dan als smaakmaker in gerechten alleen. Bijvoorbeeld dit….

Op 4: Zo handig zijn vaatwastabletten

Als je dacht dat je vaatwastabletten alleen voor een schone vaat en in de afwasmachine kunt gebruiken, dan heb je het mis! De tabletten blijken namelijk heel handig te zijn voor nog veel meer in huis. 6x wat je nog meer kunt doen met vaatwastabletten.

Op 5: Zo krijg je aardappelschijfjes krokant

Lekker makkelijk zijn ze, die kant-en-klare aardappelschijfjes uit de supermarkt. Snel klaar en ze passen bij bijna elk gerecht. Maar zie ze maar eens krokant te krijgen. Op deze manier worden ze (bijna) net zo lekker als de gebakken aardappeltjes van je moeder.

Beeld | iStock

Lees ook

Bekijk ook:

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op Margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant