Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Wonen & Tuinieren

Tuinieren in stijl: shoptip voor dé leukste tuinaccessoires

laura-ashley-handschoenen-waslijn.jpg

– In samenwerking met Laura Ashley –

Heerlijk, het is lente. Fluitende vogeltjes, dat fijne voorjaarszonnetje op je gezicht en de geur van jong gras: het is tijd voor je tuin. Ga je deze binnenkort onder handen nemen? Dat doe je natuurlijk helemaal in stijl met deze mooie tuinaccessoires.

In de tuin werken? Gebruik handschoenen en laarzen

Wie dit weekend lekker in de tuin aan de gang gaat, heeft natuurlijk een paar goede handschoenen en laarzen nodig. Als je deze namelijk draagt, beschermt dat je tegen een heleboel ongemakken. Zo voorkomen ze schaafwondjes, irritatie die je oploopt door het aanraken van bepaalde planten (brandnetels!) of snijwondjes van tuingereedschap. Het dragen van handschoenen voorkomt vieze nagels (en achtergebleven vuil met bijhorende bacteriën waar je ziek van kunt worden, zoals kattenpoep).

Hip de tuin in!

Gelukkig is het dragen van deze zaken zeker geen straf! Heb je namelijk de nieuwe hippe tuinaccesoires uit de Laura Ashley Garden collectie al gezien? Dit merk staat beroemd om haar frisse, kleurrijke en vaak gebloemde ontwerpen met Engelse, heerlijk klinkende namen als Cressida, Erin chalk pink of de Roundswood pale lavender.

Al deze producten zijn trouwens voor én door vrouwen ontwikkeld en kritisch beoordeeld op kwaliteit, pasvorm en functionaliteit. En handig: ze zijn waterproof dankzij de latex coating. Ideaal dus als je klusjes doet in een vochtige tuin.

Shop de mooiste tuinaccessoires

Hieronder vind je alvast een aantal handschoenen en hippe tuinschoenen. Helemaal verliefd op één van deze mooie designs, net zoals wij? Van ieder ontwerp zijn complete sets verkrijgbaar. Naast tuinhandschoenen voor verschillende toepassingen en de laarzen zijn er dus ook knielkussens en een handig tuinschortje in dezelfde stijl verkrijgbaar, Bijvoorbeeld in de online shop.

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en nieuwe producten van Laura Ashley Garden? Volg het op facebook 

 

Ook interessant