Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Wonen & Tuinieren

Tijd voor iets nieuws aan de muur?

schilderij-aan-de-muur.jpg

Is het tijd voor iets nieuws aan de muur? Ben je uitgekeken op de fotocollage die er al een paar jaar hangt? Een nieuw schilderij kan je interieur een andere look geven!

Johannes Cornelisz Verspronck - Portret van een meisje in het blauw ca 1641 (1) - 200x250-600x600Hang een oude meester aan je muur!

Muurmeesters is gespecialiseerd in het printen van oude meesters op hoogwaardig textieldoek. Anders dan canvas kun je het schoonmaken, wassen en opnieuw opspannen. Je kunt er zelfs tegenaan leunen! De schilderijen worden in een aluminium frame geleverd. Hierdoor is het mogelijk om de doeken te wisselen. Printen kan wel tot 3 meter! Met Muurmeesters is het mogelijk om een oude meester in een modern huis te halen.

Prijzen v.a. € 233. Meer info www.muurmeesters.nl

 

Plexiglas, hout of aluminium? forex

Naast het printen op canvas of textiel zijn er ook andere materialen waarop je je mooiste foto’s kunt laten printen. Bij plexiglas vergroot de scherpte en diepte van de kleuren, waardoor je meer details ziet. Je foto oogt haarscherp, krijgt een prachtig diepte-effect en kleuren komen helderder en intenser over.

De houten ondergrond geeft een puur tintje aan jouw foto en daarmee aan je interieur. Door het natuurlijke effect van het hout creëer je een bijzondere blikvanger aan de muur.

Een foto op aluminium is zeer vormvast en solide. Aluminium is heel geschikt voor zwart-witfoto’s. Met je foto op aluminium creëer je een eigentijdse stijl in huis en kan zelfs buiten worden gebruikt.

Tip: Ontvang tot 31 december 25% korting op alle fotoproducten bij Albelli.

 

 

Ook interessant