Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Wonen & Tuinieren

Deze twee sterrenbeelden hebben de groenste vingers

sterrenbeelden-met-groene-vingers.jpg

Ben jij gezegend met groene vingers of gaat zelfs een vetplantje in jouw handen nog verloren? Blijkbaar kun je daar helemaal niet zoveel aan doen, maar staat het in de sterren geschreven of jij van nature een echte plantmom bent. Er zijn namelijk twee sterrenbeelden die geboren zijn met de meest groene vingers en het allerbeste voor hun kamerplanten kunnen zorgen. 

En twee sterrenbeelden kunnen de kamerplanten maar beter uit handen geven…

Stier (20 april – 20 mei)

Staat jouw hele huis vol groen, word je helemaal warm van binnen als een plantje weer een nieuw blaadje krijgt en komen vrienden altijd naar jou voor tips om hun kamerplant te redden? Dan zou het goed kunnen dat jouw sterrenbeeld Stier is. Je bent niet alleen geboren met groene vingers, het verzorgen van je kamerplanten is voor jou ook een vorm van ontspanning. Daarnaast kun je vol trots genieten als je planten het goed doen en groeien.  

Kreeft (21 juni – 22 juli)

Het sterrenbeeld Kreeft is niet alleen zorgzaam voor anderen mensen, ook over planten ontferm jij je graag. Je voelt goed aan waar een vriend of familielid behoefte aan heeft, maar ook bij je planten lijkt dit haast van nature te gebeuren. Zelfs voor de lastigste kamerplanten doet een Kreeft het liefst veel moeite om deze te laten groeien. 

Lees ook: Dít is de beste kamerplant voor jou op basis van je persoonlijkheid

Deze sterrenbeelden hebben geen groene vingers 

Maar er zijn ook twee sterrenbeelden die absoluut geen groene vingers hebben. Dat zijn het sterrenbeeld Tweelingen en Boogschutter. Tweelingen kunnen bij een nieuw plantje wel helemaal in de ban zijn, maar al snel komt er een nieuw project om de hoek kijken, waar ineens alle aandacht naar uit gaat. Een Boogschutter is dol op vrijheid en spontaniteit. Een kamerplant die alleen met toewijding en dagelijks veel zorg in leven blijft? Dat gaat lastig worden voor een Boogschutter, die altijd op zoek is naar nieuw avontuur. 

Bron | Purewow
Beeld | Getty Images

Margriet Podcast Onder Artikelbeeld

Nieuw op Margriet.nl: ‘Mijn verhaal’ de podcast. In deze indrukwekkende tiendelige podcastserie gaan we in gesprek met vrouwen met een bijzonder verhaal. Gesprekken over verlies, bijzondere liefdes en eindelijk jezelf kunnen zijn. Beluister vanaf 19 mei iedere woensdag een nieuwe aflevering op Margriet.nl/podcast.

Ook interessant