Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Wonen & Tuinieren

Het boek ‘Schoonmaakgeheimen’ helpt jou met een duurzaam huishouden

schoonmaakgeheimen.jpg

We hebben allemaal wel onze trucjes om het schoonmaken in huis een stuk makkelijker te maken: van een borsteltje dat je door de smalste groeven helpt, tot een manier van schrobben waarvan alles schoon wordt. Maar zijn deze trucjes ook duurzaam? Wij hebben het perfecte boek gevonden dat je hiermee gaat helpen.

Het boek Schoonmaakgeheimen staat vol met tips waarmee iedereen, op een duurzame manier, de strijd met rommel aan kan gaan.

Schoonmaakgeheimen

De nieuwste aanwinst van de boekcollectie van Dille & Kamille gaat jou helpen alles in huis spic en span te krijgen. Het boek Schoonmaakgeheimen staat namelijk vol met duurzame antwoorden op al jouw poetsvragen; van het schoonmaken van het kleinste kamertje tot het reinigen zonder plastic. De winkel kennen we natuurlijk van de handige hulpmiddelen en gereedschappen die het schoonmaakkarwei makkelijker maken. Met dit boek leer je nu ook hoe je ze moet inzetten om het huis stof-, vlek- en rommelvrij te maken.

Groene tips

Wanneer je bewust – en dus groen – bezig bent met schoonmaken, mogen duurzame reinigingsproducten niet ontbreken. Het boek staat daarom ook vol met ‘groene’ tips, waarmee het duurzaam schoonmaken een stuk makkelijker én leuker wordt. Zo vind je er een lijst met basics die je altijd in huis moet hebben en tips hoe je deze het beste kunt gebruiken. Naast het schoonmaken staan er ook handige tips in voor onderhoud, recycling én handige weetjes over duurzaam schoonmaken. Je steekt er dus al lezend een hoop van op.

Van keukenkast tot tuin

Gewapend met dit boek kun je elke plek in huis aan: van het keukenkastje tot de slaapkamer, en zelfs de tuin is niet meer veilig voor jouw onderhoudskunsten. In het boek vind je ook hulpmiddelen die je met alledaagse dingen helpen. Van een slimme vlekkengids tot eenvoudige ‘recepten’ om zelf aan de slag te gaan met milieuvriendelijke middelen, om op een natuurlijke manier van ongewenste beestjes af te komen. Ook vind je daarbij de ‘Afstreepkalender’, waarbij je precies kunt plannen wanneer je weer moet schoonmaken. Zo verandert schoonmaken van een vervelend klusje tot een wekelijkse taak waar jij je op kunt verheugen.

Het boek is voor € 14,95 te koop in alle winkels van Dille & Kamille en online te bestellen in de webwinkel.

Dit artikel is in samenwerking met Dille & Kamille tot stand gekomen.

Margriet extra 5

Meer lezen over duurzaamheid? De Margriet special Groen & Duurzaam ligt nu in de winkel! Haal ‘m snel in huis of bestel ‘m hier.

Ook interessant