Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Wonen & Tuinieren

Maxim Hartman laat zien hoe je vrouwen versiert met een plant

maxim-hartman-laat-zien-hoe-je-vrouwen-versiert-met-een-plant.png

Ken je vrijgezelle mannen die wel wat hulp kunnen gebruiken in de liefde? Of heb je gewoon zin om even te lachen? Lees en kijk dan vooral verder.

Televisiemaker, presentator, vrouwen- én plantenliefhebber Maxim Hartman legt in een reeks van zes korte, humoristische filmpjes uit hoe je vrouwen kunt versieren met planten. Of zoals Maxim het zelf zegt: “Achter iedere succesvolle man staat een plant.” Bekijk hieronder alvast een voorproefje van zijn groene versiertrucs.

‘Kijken en kopen, kerels!’

Gewapend met een draagzak op zijn borst met daarin geen baby maar een plant, laat Maxim zien hoe hij vrouwenharten verovert. Zo hebben planten eigenschappen waar je volgens hem gegarandeerd extra aandacht mee krijgt en… size does matter. Een klein tipje van de sluier: onder andere de Vrouwentong, Scindapsus en de Bananenplant zijn stevige jongens met een zachte kant die vrouwen bij bosjes laten smelten. Maxims advies aan mannen: “Kerels, kijk hoe het werkt en koop die planten.” Wij zijn benieuwd en kijken nú al uit naar de eerste aflevering over de onweerstaanbare aantrekkingskracht van deze man-met-plant. Vanaf volgende week dinsdag te zien op YouTube

Nog meer mannen met planten

Over mannen met planten gesproken, ook leuk: het Instagramaccount Boys with Plants. Hét bewijs dat het advies van Maxim Hartman werkt? Wie weet: deze jongens met groene vingers hebben inmiddels in elk geval al meer dan 44.000 (vooral vrouwelijke) volgers.

Bron | mooiwatbloemendoen.nl
Beeld | Instagram

Ook leuk om te lezen

Bekijk ook

Vriendinnen Ingrid en Liezet gaan op pad in het oosten van Nederland.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief.

Ook interessant