Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Wonen & Tuinieren

Leuk én stijlvol: kussens in gekke vormen zijn de laatste interieurtrend

interieurtrend-gekke-kussens.jpg

Sierkussens maken een kamer knusser en mooier. Maar wie zegt dat die kussens vierkant, rechthoekig of rond moeten zijn? De laatste interieurtrend zijn namelijk kussens in heel ongebruikelijke vormen. En leuk dat dat staat!

Nu we massaal meer thuis zitten, kunnen we er binnen maar het best een feestje van maken.

Gekke kussens: van kubussen tot cactussen

Je bent misschien meer dan ooit bezig met de inrichting van je huis. Zeker als je nu veel of helemaal thuis werkt, wil je dat je omgeving helemaal naar wens is. Probeer in deze pittige tijden ook een vrolijke noot in je interieur aan te brengen. Dat moet wel lukken met de laatste trend: kussens in ongebruikelijke vormen. Van kubussen, bollen en knopen tot kronkels, schelpen en cactussen, maar nét zo zacht als de conventionele vierkante, rechthoekige of ronde sierkussens. Wedden dat je met zo’n kussen op de achtergrond de show steelt tijdens die Zoom-meeting?

Meer wooninspiratie opdoen?

Bron | Refinery29
Beeld | Getty

Voice Uitdaging

Nu we allemaal meer thuis zitten, beginnen de dagen soms een beetje saai te worden. Daar hebben we iets leuks op bedacht: de Margriet Mini Challenge. Krijg dagelijks een inspirerende uitdaging voor thuis die je dag nét een beetje leuker maakt. Hoe? Simpel! Praat met Margriet via je Google Home óf de gratis Google Assistent op je telefoon of tablet. Klik hier om direct jouw eerste uitdaging te krijgen. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant