Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Wonen & Tuinieren

Win jouw favoriete koelkast vol met boodschappen!

welke-koelkast-past-bij-jou.jpg

 

– in samenwerking met Bosch –

We zijn allemaal dol op onze koelkast. Want, wat moeten we zonder? Een paar keer per dag openen we de deur om er lekkere gekoelde producten uit te halen voor een vers ontbijtje,  gezellige lunch, het avondeten met de familie of de liters frisdrank van je puber. Een koelkast van goede kwaliteit is erg belangrijk om al dit lekkers vers te houden. Maar hoe kies je de perfecte koelkast voor jou en je gezin past? Experts geven advies!

Hoe groot wil jij je koelkast?

Bepaal eerst hoe groot je koelkast moet zijn. Uit hoeveel personen bestaat je gezin? Volgens de Consumentenbond is een goede vuistregel dat een koelruimte van 50 liter doorgaans ruimte biedt aan een doorsnee voorraad frisdrank, zuivel, vleeswaren en lekkere kliekjes voor één persoon. Bedenk daarnaast hoeveel en hoe vaak je boodschappen doet. Koop ook geen koelkast die te groot is, want dan verbruik je onnodig veel energie. En dat ga je ook weer voelen in je portemonnee!

IJsblokjes in de aanslag

Naast het kiezen van een koelkast op basis van grootte is het ook belangrijk om te kijken welke extra’s je belangrijk vindt. Moet de koelkast energiezuinig zijn? Is het leuk voor je puberende kinderen dat je er ijsblokjes en crushed ice mee kunt maken? Of is het vooral een pré dat producten niet kunnen bevriezen en er een grote groentelade in zit, omdat je gek op groentes bent en daar nu geen plaats voor hebt? Tip: Maak een lijstje en zet het op een rijtje.

Ook de buitenkant telt!

Ook het uiterlijk van een koelkast is belangrijk. Jazeker, je koelkast kan best een eyecatcher zijn! Aangezien de koelkast een prominente plaats inneemt in de keuken, moet ie ook passen bij je interieur. Een felrode koelkast kan geweldig zijn, maar past niet bij iedereen bij de rest van de keuken. Een koelkast kan echt een onderdeel van het gezinsleven zijn: sportschema’s van de kinderen, leuke ansichtkaarten en weekkalenders zijn op de koelkast vaak als eerste te vinden. Daar moet natuurlijk op de nieuwe koelkast ook voldoende ruimte voor zijn. Allemaal wensen die je prima kunt gebruiken bij het uitzoeken van een nieuwe koelkast.

Win een Bosch koelkast!

rodekoelkastBij ieder gezin past weer een andere koelkast. De één wil een eyecatcher, de ander een XXL-exemplaar… Kom er met de Perfecte Match Tool achter welk exemplaar in jouw keuken hoort en maak gelijk kans op een Bosch-koelkast mét inhoud! Doe snel mee!

Ook interessant