Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Wonen & Tuinieren

Deze kleur zorgt voor meer rust in huis

kleur-meer-rust-in-huis.jpg

Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd. Hierin spelen niet alleen de blinkende badkamervloer en afgestofte boekenkast een rol, maar ook de kleur die je in je interieur terug laat komen. En je hebt geluk, want de trendkleur van 2018 brengt een oase van rust in huis.

Wil je je huis op een subtiele manier een nieuw uiterlijk geven? Als je graag meegaat met de laatste trends én een vleugje rust aan je huis wil toevoegen, hebben we goed nieuws. Volgens de experts van het Global Aesthetic Center van Akzonobel is Heart Wood dé kleur die we in 2018 veelvuldig terug gaan zien. Dit blijkt uit een rondvraag onder hun klanten. “Zij willen hun huis transformeren in een oase van rust.”

Heart Wood is een grijsachtige kleur met een roze ondertoon en nuances van paars en cacao. Volgens experts gaat de kleur goed samen met andere grijstinten, en de kleuren beige en roze.

Weg met stress

Het zachte kleurenpalet zorgt voor een warm en rustig gevoel in huis. En dat is fijn, want stress kan op lange termijn gezondheidsproblemen met zich meebrengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan depressie, hart- en vaatziektes, gewichtstoename, angsten en concentratieproblemen. Merk je dat je last hebt van stress? Met deze tips kom je er binnen 15 minuten van af.

Een bericht gedeeld door Loaf (@loafhome) op

Bron | Gva.be
Beeld | iStock

Lees ook

Bekijk ook

Kan jouw huis naast een likje verf ook wel wat planten gebruiken? In de onderstaande video legt Romeo van Green your day uit hoe je het allermooiste veldboeket kunt maken.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox? Schrijf je in op margriet.nl/nieuwsbrief

Ook interessant