Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Wonen & Tuinieren

Hier met die herfst: zo haal je ‘m in huis

margriet-herfst-vtwonen.png

– In samenwerking met vtwonen

‘Hè, gezellig bij je. Je hebt iets nieuws, maar ik weet niet wat…’ Vijf snelle verander-je-woonkamer-tips, waarmee je de warme sfeer van de herfst in huis haalt.

  1. Dé tip voor een snelle metamorfose? Eén nieuw meubelstuk in een trendy herfstkleur. Dat kan natuurlijk een bank, relax- of eetkamerstoel zijn, maar ook iets kleins, zoals een mooie lamp. De kleuren zijn warm, de materialen natuurlijk: bruin of groen in leer, koeienhuid en kurk.
  2. Zet accessoires eens op een heel andere plek. Die leuke groep vaasjes verhuist van de salon- naar de eettafel. Vul ze aan met een paar frisse nieuwe. Mooi dit najaar: details uit de natuur, zoals motieven van bladeren, bloemen en nerven. Daar horen natuurlijk ook bloemen in: uit een fraaie bos met bruine herfsttinten.
  3. Doe de kussentruc. Nieuwe kussens op de bank? Die zie je meteen! In de herfst mag het allemaal wat warmer, dus verwissel de zomerprints voor mooie bruintinten. Een mooie match met pasteltinten. Of diep donkerblauw: dat maakt het wat chiquer. Horen we iemand klagen over een teveel aan kussens? Voor iedereen één kussen is een mooie stelregel. Toch te onrustig? Koop dan alleen nieuwe hoesjes, die je steeds omwisselt. Tip: wel even de maat van de kussens opnemen.
  4. Eyecatcher: show je mooiste tijdschriften, kook- en fotoboeken op een – nieuw – bijzettafeltje bij de bank. Zo kijk je ze ook nog eens vaker in dan wanneer ze alleen maar in de kast staan.
  5. Kies deze herfst voor typische ‘warme’ materialen. Alleen al van de aanblik van pluchen kussenslopen, donzige plaid of hoogpolig tapijt wil je opgekruld met een goed boek op de bank kruipen.

Begin direct
Je woonkamer herfstproof maken? Goed nieuws: de website van het grootste en meest veelzijdige woonmerk van Nederland – vtwonen.nl – is een unieke one stop shop voor woonproducten, inspiratie en praktische informatie. Tot en met 11 oktober shop je hier heel veel woonkameritems met 20% korting. Wees er snel bij, want op = op!

VTWonen logo

 

 

Ook interessant