Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Wonen & Tuinieren

Dit handige boekje helpt je haken

haken-2.jpg

Haken is hip. En helemaal niet moeilijk als je eenmaal weet hoe het moet. Dit handige boekje van tijdschrift Flow neemt je bij de hand en leert je alles: hoe je een opzetlus maakt, steken telt en rondhaakt bijvoorbeeld. En hoe leuk: je leert zelfs je eigen vlaggenlijn haken.

Haakboekje FlowBeginnen met haken

Je hebt maar twee dingen nodig om te kunnen beginnen met haken: een haaknaald en een bolletje garen. Bovendien zijn er maar zes basissteken. Als je deze steken onder de knie hebt, kun je in principe alle andere, moeilijkere haaksteken en patronen aan. De Haakbrigade en het tijdschrift Flow stelden dit handige boekje vol handige tips samen. Om het boekje te openen, klik je op het plaatje hiernaast.

Het handige haakboekje vind je trouwens ook, samen met een haakposter voor het maken van een bloemenslinger, in deze Flow Do It Yourself.

Zelf maken: aan de slag met deze onderzetters

Heb je zin gekregen om te haken en nog inspiratie nodig? Haak dan deze romantische onderzetters. Door creatief om te gaan met kleur, kun je ze passend maken bij je interieur. Zo maak je ze!

Ook interessant