Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Wonen & Tuinieren

Híer kun je het tropische behang uit Máxima’s werkkamer kopen

behang-maximas-werkkamer.jpg

Afgelopen maandag vierde koningin Máxima haar vijftigste verjaardag. Ter ere van deze mijlpaal mocht Matthijs van Nieuwkerk vanuit Paleis Huis ten Bosch een openhartig interview met de koningin houden. En de verhalen die tijdens dat unieke tv-interview naar boven kwamen waren niet alleen hét gesprek van de dag, ook over het tropische behang in Maxima’s werkkamer dat op de achtergrond te zien was waren veel mensen enthousiast.

Kan jouw thuiswerkkantoor ook wel een koninklijke make-over gebruiken? Scoor dan hetzelfde behang als Máxima. 

Het tropische behang in Máxima’s werkkamer

Het is niet de eerste keer dat het prachtige palmboom behang in Máxima’s werkkamer voorbijkomt. Vorig jaar kregen we namelijk al een inkijkje in hoe de koninklijke familie tijdens de pandemie vanuit huis aan het werk was. Toen kwam er een fotograaf bij het koningspaar op bezoek. Maar tijdens het interview met Matthijs voor de vijftigste verjaardag van de koningin kwam de werkkamer nog eens extra goed en van meerdere kanten in beeld. Het prachtige heuvellandschap in de verte, de palmbomen op de voorgrond en hier en daar een exotische vogel of aapje op het behang bleven daarmee niet onopgemerkt.  

Lees ook: Waarom koningin Máxima ooit van een terras werd weggestuurd

Op je eigen muur 

Wil jij de print ook graag op de muur? Dan hebben we goed nieuws. Het behang heet D-Dream van het merk IKSE en is naast zwart-wit en sepia ook in een prachtige gekleurde versie verkrijgbaar. Je kunt het behangpapier bekijken en bestellen via deze winkel in Amsterdam. Het behang zit vol details en wordt met de hand geprint op hoogwaardig mat papier, waardoor het niet goedkoop is. Maar aan een koninklijk interieur hangt dan ook een prijskaartje.    

Bron | Flair, Libelle, Luxury by Nature
Beeld | ANP

Er ligt weer een nieuwe Margriet Extra in de winkel! Hoewel de zomer helaas nog ver te zoeken is, kun je wél alvast in de stemming komen met deze Zin in zomer-special. Dit themanummer staat boordevol leuke uitjes (gewoon in Nederland), persoonlijke verhalen, zomertrends, onze favoriete producten en nog véél meer. Margriet Extra: zin in zomer ligt nu in de winkel of is online te bestellen via deze link.

Ook interessant