Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Wonen & Tuinieren

4x een stijl make-over van je woonkamer

margriet-quotes.jpg

Een keer in de zoveel tijd is het gewoon nodig: het opfrissen van je interieur. In je woonkamer breng je met een aantal simpele ingrepen een grote verandering teweeg. Hoe ‘zwaar’ je de verandering in je woonkamer maakt, heb je natuurlijk zelf in de hand. Ga je voor light, medium, heavy of extreme?

Light: De kleur van je accessoires aanpassen

Een lichte en betaalbare aanpassing van je interieur is het vervangen of reorganiseren van je accessoires. Kies een mooie en felle kleur die je consequent in alle accessoires laat terugkomen. Dit kun je ook doen door een bepaalde hout-of-metaalsoort te kiezen, zoals bijvoorbeeld koper of eikenhout. Als je de kleur of materiaalsoort in alle accessoires laat terugkomen, ontstaat een rustig geheel in je interieur.

Medium: Quote posters

Mooie designs in huis halen, is altijd een upgrade voor je interieur. Posters met inspiratie quotes zijn er in alle soorten, maten en uitvoeringen. Kies een quote die bij je past en die je dagelijks motiveert het beste uit de dag te halen. Kies tussen kleur, zwart wit, verschillende typografieën en lijst ze in met materialen die je elders in je interieur gebruikt. Hang je ingelijste poster aan de muur, zet’m op een dressoirkastje of op de grond. De designs zijn een aanvulling op je interieur!

Heavy: Bepalende meubels vervangen

Binnen het interieur zijn meubels zeer belangrijke elementen. Het zijn de grootste elementen en zijn daardoor bepalend voor je interieur. Het veranderen van bijvoorbeeld de bank heeft dus serieuze impact. Zowel voor je interieur als financieel.

Margriet-fotobehang

Extreme: Een complete muur omtoveren

Je moet een beetje lef hebben, maar het is een gegarandeerde eyecatcher voor in je interieur. Met een fotobehang tover je een complete muur om tot een mooie skyline, een rustiek herfstbos of een muur met een creatieve print. Je kunt zelfs een hout of steenprint gebruiken om je muur een andere uitstraling te geven. Durf jij het aan?

LEES OOK: Wat zegt jouw interieur over jou?

Ook interessant