Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Wie gaat er mee op reisreportage voor Margriet? De winnaars zijn bekend!

reisreporter-margriet.png

– In samenwerking met Kras –

Zit het reizen je in het bloed, heb je ook nog een vlotte pen en kun je mooie foto’s maken? Geef je dan op als reisreporter voor Margriet!

Margriet zoekt twee enthousiaste Margriet-lezeressen die samen met hun partner, vriendin, buurvrouw of een familielid een Kras groepsrondreis maken en hiervan uitgebreid verslag doen in Margriet.

103500956_Montepulciano_Italie NIEUWGriekenland of Italië

Als reisreporter ga je gratis mee op een van twee geselecteerde reizen: Klassiek Griekenland of Italië. Tijdens de reis naar Griekenland bezoek je onder andere Athene, Epidaurus en Delphi. De groepsreis naar Italië voert je langs de prachtige streken Toscane en Umbrië met de mooiste steden Florence, Arezzo en Assisi, maar ook hoofdstad Rome wordt bezocht.

Vertrekdata

Belangrijk om te weten is dat de 8-daagse reis naar Griekenland vertrekt op 1 mei en de 8-daagse reis naar Italië op 5 mei. Van deze vertrekdata kan niet afgeweken worden, aangezien het reisverslag begin juli in Margriet wordt geplaatst.

Bij de reizen zijn inbegrepen: vliegreis, hotelovernachtingen, 7 x ontbijt, 5 x diner, transfers, rondreis per touringcar, Nederlandstalige reisleiding en alle excursiekosten en entreegelden.

Geef je op als reisreporter!143655208_Griekse taverne

Wil je deze geweldige opdracht in de wacht slepen? Upload dan vóór 18 maart twee vakantiefoto’s die door jou zijn genomen via onderstaand formulier. Eveneens zijn we benieuwd naar jouw motivatie waarom jij voor Margriet op reis wilt. Geef eveneens aan naar welke reis je voorkeur uitgaat: Griekenland of Italië. Lees hier alle voorwaarden met betrekking tot deze actie. De 2 winnaars worden bekend gemaakt op Margriet.nl en krijgen persoonlijk bericht. Deelname aan deze actie is niet meer mogelijk.

Winnaars zijn bekend!

Wie gaat er mee op reisreportage voor Margriet naar de bestemmingen Griekenland of Italië? De winnaars zijn bekend!
Italië: Marianne Reinders
Griekenland: Ellen Melchers

We wensen jullie alvast veel plezier op de Kras groepsrondreizen in samenwerking met Margriet.
De winnaars krijgen via de e-mail persoonlijk bericht.

Logoooo

 

 

 

Ook interessant