Margriet logo
null Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Wie ga jij vandaag met een kaartje verrassen?

- In samenwerking met PostNL -

Door alle appjes, smsjes, mailtjes en sociale media zou je het bijna vergeten, dat een kaartje krijgen (én sturen) eigenlijk heel erg leuk is. Niets leukers dan 's ochtends of bij thuiskomst een papieren verrassing op de mat vinden en weten dat er iemand aan je gedacht heeft op je verjaardag, zomaar of omdat je het even kunt gebruiken.

Wie ga jij vandaag verrassen?

Een druk gezinsleven, een baan en het onderhouden van een sociaal leven: er zijn een heleboel zaken die elke dag weer je aandacht opeisen. Als het even kan, communiceren we daarom snel en het liefst meteen. Terwijl er soms juist van die momenten zijn die wat extra aandacht verdienen. Een vriendin die wel een lieve, persoonlijke boodschap als steuntje in de rug kan gebruiken. Een bedankje aan het adres van je moeder die altijd voor je klaar staat. Een kaartje sturen is een klein gebaar met groots effect. Soms is het namelijk zoveel leuker om een kaartje op je deurmat te vinden dan een snel berichtje via telefoon of mail. Dat je weet dat iemand de moeite heeft genomen een kaartje voor je uit te zoeken, een persoonlijk berichtje heeft geschreven en het op de post heeft gedaan. Juist op het moment dat je het niet verwacht!

En heb je even geen postzegels in huis? Ook daaraan is gedacht. Op postkantoor.nl bestel je heel makkelijk online postzegels, die je de volgende dag al in huis hebt. Zo heb je gelijk een voorraadje om nog meer mensen blij te maken.

Wie verras jij met een kaartje? Grote kans dat je ook een leuk kaartje terug krijgt! #echtepostiszoveelleuker

Video: bekijk hier het bijzondere verhaal van Claudette

Dat het sturen van een kaartje iets bijzonders kan betekenen, blijkt ook uit het bijzondere verhaal van Claudette uit Santpoort-Noord. Als dierenarts heeft Claudette al honderden kaartjes gekregen van tevreden baasjes. Maar met 1 hond heeft ze een hele speciale band. Bekijk hieronder de video:

Redactie MargrietGetty Images/iStockphoto

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden