null Beeld

Wees gewaarschuwd: déze 3 sterrenbeelden roddelen het vaakst

Het is heel natuurlijk om een mening te hebben over anderen, maar je hebt van die mensen die hier net even íets te ver mee gaan en constant gemene dingen over anderen zeggen. Van die mensen die áltijd verstrikt raken in drama. Maar waarom doen ze dit toch? Nou, die liefde voor roddelen zou zomaar aan hun sterrenbeelden kunnen liggen.

De volgende drie sterrenbeelden staan er namelijk om bekend dat ze veel roddelen.

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

Knoop een gesprek aan met Tweelingen, en je weet gewoon dat je na afloop naar huis gaat met een paar sappige nieuwe roddels. Het is niet zo dat Tweelingen kwade bedoelingen hebben. Ze houden gewoon ontzettend veel van kletsen en dan wil er weleens iets onbedoeld naar voren komen. Denk aan de zwangerschap van een collega die eigenlijk nog niemand mocht weten, of het verklappen van een supriseparty aan de jarige zelf. Nee, als er iets geheim moet blijven, dan kun je het beter niet aan een Tweelingen vertellen.

Lees ook:

Dít zegt je sterrenbeeld over jouw manier van schoonmaken

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

Als we het hebben over sterrenbeelden die graag roddelen, dan mogen we de Schorpioen niet vergeten. Schorpioenen zijn van nature erg nieuwsgierig. Niet zo gek dus dat ze graag hun neus in andermans zaken steken. Ze houden ervan om mensen te ondervragen en naar diepe, duistere geheimen te graven. Schorpioenen zijn perfect op de hoogte van alle ontwikkelingen op liefdesgebied van vrienden. En als ze iets ‘verdacht’ vinden, dan laten ze dat ook meteen weten. Het is niet bepaald gemakkelijk om tot de inner circle van een Schorpioen te treden, want dit sterrenbeeld is ontzettend bezitterig en territoriaal. Ze zullen iedereen voor je waarschuwen, totdat je bewezen hebt dat je wel te vertrouwen bent. En hoewel Schorpioenen erg intens kunnen zijn, staan ze ook bekend om het feit dat ze geheimen erg goed kunnen bewaren. Als je een Schorpioen dus iets in vertrouwen vertelt, dan kun je er van uitgaan dat het tussen jullie blijft.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

Leeuwen zijn gek op aandacht en zullen er ook alles aan doen om erbij te horen. Het is dus belangrijk voor ze dat ze op de hoogte zijn van de laatste roddels. Of ze nu nieuwe vrienden willen maken of op zoek zijn naar manieren om zich beter te voelen over zichzelf: dit sterrenbeeld maakt zich regelmatig schuldig aan een ouderwetse roddelpartij. Ze hebben een talent voor drama en duiken wonderbaarlijk genoeg vaak als mediator op als twee mensen ruzie met elkaar hebben. Ze zorgen ervoor dat ze op de hoogte zijn van alle ins en outs zodat iedereen in de kamer het kan uitpraten en ze zelf uit het gesprek komen als dé held die het conflict heeft weten op te lossen.

Bron | PureWow

Beeld | Getty

null Beeld

Wil jij dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Erandi Godinez

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden