Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Weekhoroscoop: ‘Nieuwe ontwikkelingen geven ook nieuwe kansen, Stier’

weekhoroscoop-margriet.jpg

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto? Je leest het iedere donderdag op Margriet.nl in jouw weekhoroscoop.

Word jij gelukkig in de liefde of krijg je misschien een promotie? Dat ontdek je in deze weekhoroscoop.

Ram 21-3 t/m 20-4

Je gaat de komende tijd steeds meer aandacht besteden aan geldzaken en andere zekerheden. Dat heeft verschillende kanten. Je zult misschien leuke koopjes scoren op internet met geld dat je kreeg op je verjaardag, of uitspaarde omdat je nu geen feestje gaf. Of je doet je best om financieel orde op zaken te stellen. Heb je een baan nodig? Dat kan lastig zijn. Maar de aanhouder wint, dus dat gaat je vast lukken. Soms beter dan je van tevoren had ingeschat.

Stier 21-4 t/m 21-5

Nieuwe ontwikkelingen geven ook nieuwe kansen. Op het gebied van werk speelt dat nu een rol. Je krijgt vaak meer verantwoordelijkheden, maar kunt jezelf ook verder ontwikkelen. Werk je niet meer? Dan kun je via een hobby of vrijwilligerswerk ook van richting veranderen. Alsof je uit je comfortzone stapt en het diepe ingaat. Eng, maar ook leuk en spannend. Aangezien je een praktische doener bent kom je al snel tot de juiste oplossingen.

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Grote kans dat je gevraagd wordt om ergens behulpzaam te zijn. Vrienden die je nodig hebben, familieleden of de school van één van de (klein)kinderen. Je bent actief en vindt het prettig om zinnig bezig te zijn. Vooral als je lang thuis hebt gezeten wil je wel eens iets anders doen. Of je besluit juist dat je voorlopig een aantal dagen wil thuiswerken omdat je dat eigenlijk prima is bevallen. Kun je jouw eigen tijd indelen en dat is eigenlijk heel handig.

Lees ook:
Dit is hoeveel slaap je volgens je sterrenbeeld per nacht nodig hebt

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Aan de ene kant heb je graag de touwtjes in handen, aan de andere kant zijn er zaken waar je geen invloed op hebt en zul je dat moeten accepteren. Dat is vooral lastig als je het er niet mee eens bent. Regels die gelden en die je te streng of juist te slap vindt. Eind van de week kun je daar makkelijker over praten en weet je de juiste toon te vinden. Al blijf je soms ook nogal van mening verschillen met iemand uit je directe omgeving. Samen oplossen!

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Als je moeite hebt met iets of iemand op je werk, dan kan een ouder of wijs persoon je een goede raad geven. Veranderingen zijn verwarrend als jij je niet echt hebt kunnen voorbereiden. Maar als je eenmaal accepteert hoe de situatie is, dan zie je ook wel weer snel oplossingen. Je optimisme is groot, vooral als een ander in je gelooft. Het is dus van belang dat je praat met je lief of je omgeving zodat je elkaar kunt steunen. Dan ga jij weer stralen.

Maagd 24-8 t/m 23-9

Je bent nu actief, thuis of op het werk. Maar je weet ook wat tijd te maken om je te ontspannen. Een enkele keer is er zelfs de mogelijkheid tot een leuk uitstapje. Je hebt enorme zin in afwisseling. Daar weet je nu voor te zorgen. Dat hoeft allemaal niet duur te zijn, want dat is ook niet de bedoeling. Het kan leuk zijn om vrienden op te zoeken die ver weg wonen, of samen te gaan kamperen terwijl je dat anders nooit doet. Gewoon weer eens iets anders.

Weegschaal 24-9 t/m 22-10

Uitgaven die betrekking hebben op je hobby of voor je kind, kunnen zowel mee- als tegenvallen. En soms allebei. Omdat er onvoorziene uitgaven zijn zoals een computer, een uitrusting voor een nieuwe hobby of extra geld voor school. Zij die onverwacht zwanger zijn geworden krijgen extra kosten voor de gezinsuitbreiding. Of je maakt voorzieningen om op je kleinkind te kunnen passen. Hoofdzaak is dat je het prima aankunt en gaat regelen.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

In de meeste gevallen hebben Schorpioenen een uiterst goede kijk op mensen en situaties. Als gevoelig mens dat niet graag gekwetst wordt, heb je immers geleerd om goed om je heen te kijken. Dat komt je in veel momenten goed van pas. Ontmoet je types die heel anders zijn dan je gewend bent, dan weet je al snel wie je wel en niet kunt vertrouwen. Ook of iemand liegt of niet. Dat helpt je nu mooi om een situatie goed te kunnen beoordelen.

Lees ook:
Dit zegt jouw sterrenbeeld over je vriendschappen

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Ben je leraar of werk je in de zorg, dan ben je gewend om zowel alleen als in een team te werken. Zo zijn er nog wel veel meer beroepen te noemen waar dat nodig is. Op dit moment wordt dat ook echt van je gevraagd. Nu ben je als Boogschutter best wel eigenwijs en meestal ook erg eerlijk in je opinies. Is handig om die wat te verpakken in een vriendelijk hoesje zodat de ander er ook iets mee kan. Met honing vang je meer vliegen dan met azijn.

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Je bent ambitieus en hebt behoefte aan waardering en erkenning. Daarom zijn er nogal wat Steenbokken die een bedrijf hebben of een functie op niveau. De pandemie kan voor behoorlijke tegenslag gezorgd hebben. Toch staat de Steenbok erom bekend dat ie altijd weer kan opkruipen en doorgaat om weer op te bouwen wat verloren is. Of het dan gaat om jezelf of je naasten, je zult nu de kracht hebben om weer te zorgen dat je voldoende zekerheden hebt.

Waterman 21-1 t/m 18-2

Je bent de laatste tijd nogal aangewezen geweest op je huis. Je kunt daarom nu een grote behoefte hebben om je omgeving zo leuk mogelijk te maken en veranderingen aan te brengen en soms zelfs te gaan verhuizen. Of doordat je meer thuis werkte je huis anders in te gaan delen omdat je dit wil blijven doen. Kun je weer oppassen op je kleinkinderen? Of ga je juist weer iets leuks samen of met vrienden ondernemen? Je verheugt je daar enorm op.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Je hebt ontdekt dat je van huis uit veel werk kunt doen, boodschappen kunt bestellen en leuke spullen aanschaffen. Eigenlijk hoef je helemaal je huis niet uit! Maar als je alleen met mensen digitaal contact hebt, ga je toch wel een hoop missen. Dat merk je ook. Om nog maar niet te spreken van de gezelligheid en vrijheid om op stap te gaan. Voordeel is dat je meer tijd hebt kunnen besteden aan creatieve en spirituele zaken en dat ook voldoening geeft.

De weekhoroscoop van Margriet wordt berekend door Marjolein de Jong.

Wil jij naast deze weekhoroscoop ook dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant