Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Weekhoroscoop: ‘Er komt ruimte voor groei en vernieuwing, Tweelingen’

weekhoroscoop-margriet.jpg

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto? Je leest het iedere donderdag op Margriet.nl in jouw weekhoroscoop.

Word jij gelukkig in de liefde of krijg je misschien een promotie? Dat ontdek je in deze weekhoroscoop.

Ram 21-3 t/m 20-4

Afspraken kunnen niet worden nagekomen, terwijl je nieuwe nog niet overziet. Oude vriendschappen kunnen zich vernieuwen, maar ook juist eindigen omdat je allebei te veel bent veranderd. Via werk of andere bezigheden ontmoet je echter iemand die grote indruk op je maakt.

Stier 21-4 t/m 21-5

Tijdens een activiteit buitenshuis kom je in aanraking met iemand van wie je hart sneller gaat kloppen. Of je krijgt weer contact met mensen die je ooit op een vakantie hebt ontmoet. Dit is een periode waarin je aan het zoeken bent naar wat je eigenlijk wilt en hoe je iets kunt veranderen.

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Hoe kun je dit jaar een nieuwe wending geven? Je regelt wat nodig is, waardoor er ruimte vrijkomt voor groei en vernieuwing. Je hebt financieel zowel mazzel als een noodzaak tot voorzichtigheid. Probeer zo veel mogelijk informatie te verzamelen voordat je nieuwe stappen zet.

Lees ook:
De opgedofte, gangmaker of grote afwezige? Zó ben jij in een online vergadering, volgens je sterrenbeeld

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Een vriendschap kan veranderen in een intense liefde. Of je merkt dat je partner ook je beste maatje is. Geldzaken bespreken vind je lastig, maar dat is wel heel belangrijk om teleurstellingen te voorkomen. Je intuïtie klopt vrijwel altijd. Als iets of iemand niet goed voelt? Niet doen.

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Juist als je iemand graag mag, kun je maar beter duidelijk zijn. Zo voorkom je dat iemand de verkeerde conclusies trekt. In deze periode ga je meer en meer samenwerken. Let wel goed op de kleine lettertjes voordat je een contract gaat ondertekenen. De voorwaarden zijn soms wat vaag.

Maagd 24-8 t/m 23-9

Hoewel veel mensen hun werk verliezen of problemen met geld krijgen, is het voor de Maagd helemaal geen slechte tijd. Zelfs bij de lastigste zaken weet je goede oplossingen te vinden. Vooral omdat je altijd nuchter en praktisch blijft. Je ziet in elke uitdaging een kans voor vernieuwing.

Weegschaal 24-9 t/m 22-10

Vooral als er thuis wat spanningen zijn, is het wel zo goed om jezelf te blijven verwennen. Met een fijn masker of een lekker kopje thee op de bank. Gesprekken met (klein)kinderen vallen tegen door meningsverschillen. Als het om geldzaken gaat is het beter elkaar om wat losser te laten.

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Jij die altijd zo van zekerheid houdt, staat nu open voor verandering. Soms besluit je dat niet zelf, maar word je ertoe gedwongen. Ook al heb je er begrip voor, je wordt er niet altijd vrolijk van. Toch geeft het je ook nieuwe mogelijkheden. Dat zie je meestal ietsje later wat beter.

Lees ook:
Dít sterrenbeeld kan in 2021 het meeste geluk verwachten op liefdesgebied

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Als je van werkzaamheden verandert of voor jezelf begint, is de kans groot dat je daar een aardig salaris uit weet te halen. Maar let op dat je er niet te veel vrijheid voor moet inleveren. Geld is fijn, maar je vindt het nog veel fijner om de dingen te doen die je wilt doen. Volg daarin je gevoel.

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Naar je idee kom je veel te weinig toe aan leuke dingen doen. Dan is het een goed idee om in je agenda een paar afspraken met jezelf te noteren. Zodat je eens gezellig met iemand een mooie wandeling kunt maken of een boek kunt lezen. Je zult zien, daarna kun je er weer tegenaan.

Waterman 21-1 t/m 18-2

Grote kans dat je je leven weer wat meer op orde brengt. Je hebt last gehad van de beperkingen van de afgelopen maanden, want je vrijheid is je lief. Je beseft nu wel beter dat de mensen om wie je geeft heel belangrijk voor je zijn. Gelukkig kun je appen, bellen of social media gebruiken.

Artikelen van Margriet.nl ontvangen in je mailbox?
Schrijf je in via margriet.nl/nieuwsbrief

Vissen 19-2 t/m 20-3

Ook online kun je hechte vriendschappen opbouwen. Als echte Vissen vind je dat juist wel spannend. Maar als je niet oppast wordt het een soort illusie die in realiteit nogal tegenvalt. Dus kun je iemand maar beter sneller in het echt ontmoeten. Uiteindelijk is dat ook wel zo leuk, toch?

De weekhoroscoop van Margriet wordt berekend door Marjolein de Jong.

Wil jij naast deze weekhoroscoop ook dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant