Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Weekhoroscoop: ‘Je bent graag trots op het werk dat je doet, Stier’

weekhoroscoop.jpg

Wat hebben de sterren deze week voor jou in petto? Je leest het iedere donderdag op Margriet.nl in jouw weekhoroscoop.

Word jij gelukkig in de liefde of krijg je misschien een promotie de komende dagen? Dat ontdek je in deze weekhoroscoop.

Ram 21-3 t/m 20-4

Mooie week om even met je familie bij te kletsen. Vooral als je elkaar al een tijdje niet hebt gezien. Met vrienden ben je ook graag samen, maar een gesprek over geldzaken loopt niet zo lekker. Of er is wat ongenoegen bij de betaling van de rekening als je samen uit eten of drinken bent geweest. Als je baalt, kun je dat maar beter zeggen, dan is het uit de lucht. Soms gaan dat soort zaken niet eens bewust, maar je wilt gewoon dat het eerlijk gaat.

Stier 21-4 t/m 21-5

Je bent graag trots op het werk dat je doet of dat je gedaan hebt als je nu met pensioen bent. Maar nu wil je ook dingen doen waar je plezier aan beleeft en niet alleen maar omdat het nu eenmaal moet. Veel creativiteit gaat al snel verloren of je komt er gewoon niet aan toe, omdat de plicht roept. Je reislust wordt nu ook aangewakkerd en dat is meestal een bron van plezier. Maar je komt ook eerder op goede ideeën als je in een andere omgeving bent.

Tweelingen 22-5 t/m 21-6

Je staat bekend als een type dat graag op stap gaat en dol is op leuke reisjes. Meestal met een volle agenda want je hebt veel vrienden en kennissen. Door de afgelopen periode heb je ook geleerd om meer thuis te zijn en het ook daar gezellig te hebben. Dus tussen twee reisjes door of juist zomaar is het een prima reden om een soort feestje te organiseren met leuke mensen. En nog leuker met die speciale ene vriend(in) waar je extra gek op bent.

Lees ook:
Zomerhoroscoop 2021: dít staat jou de komende maanden te wachten

Kreeft 22-6 t/m 23-7

Krijg je een brief van de belasting of de bank, dan kun je dat lastig vinden. Vooral als het gaat over geldzaken waar je meestal niet mee bezig bent omdat je man of een ander dat voor je doet. Maar ook als je dat soort dingen zelf regelt, dan nog heb je er vaak een hekel aan. Want als er iets niet klopt is het zo’n gedoe om dat weer op orde te krijgen. Een rekening waar je niet op had gerekend is eveneens niet goed voor je humeur. Goed als alles op orde is.

Leeuw 24-7 t/m 23-8

Ben je net gestopt met werken of ga je juist aan een nieuwe baan beginnen? Omdat veel Leeuwen nogal actief zijn stappen ze vaak ook zomaar in een organisatie of vrijwilligerswerk als ze hun carrière beëindigen. Vaak word je ervoor gevraagd. Dat is dan helemaal leuk. Je neemt dan natuurlijk wel even vakantie en daar is het nu een goede tijd voor. Je eerst even bezinnen en van lekkere terrasjes genieten. Want zon doet elke Leeuw goed, dat hoort bij je.

Maagd 24-8 t/m 23-9

Tijd voor vriendschap en liefde! Er zijn nu een aantal planeten die je daarbij willen helpen. Dan is het makkelijker om een bestaande relatie weer wat meer vuur te geven of gewoon meer plezier samen. Maar ook zij die single zijn komen nu eerder in contact met iemand die ze aardig vinden en waar een leuke vriendschap uit voort kan komen. En soms meer! Een oude school vriend of collega van een vroegere baan misschien? Zou zomaar kunnen!

Weegschaal 24-9 t/m 22-10

Op vakantie kun je zo genieten dat jij erover kunt dromen om daar te blijven. Nu is dat meestal niet zomaar mogelijk, maar het brengt je wel op een idee. Je zou er misschien een huisje kunnen huren of kopen. Of je besluit dat je vaker naar die camping of dat hotel gaat en bespreekt het alvast voor het volgende jaar. Dan krijg je natuurlijk een goede prijs en je hebt de zekerheid dat je terugkeert. Al vindt de omgeving dat onzin, jij helemaal niet!

Schorpioen 23-10 t/m 22-11

Als jij met een huisgenoot een verschil van mening hebt, of je hebt er juist de zorg voor, dan kan dat moeilijk zijn voor de omgeving. Je hebt dan niet zo veel aandacht meer voor iets anders. Een partner kan geïrriteerd raken of collega’s op het werk omdat je er zo veel mee bezig bent. Soms gaat het niet om een persoon, maar letterlijk om je huis waar je hard aan werkt. Heel logisch en nuttig, maar wel slim om je omgeving niet helemaal te vergeten.

Lees ook:
Het seizoen van de Leeuw is begonnen: dit betekent dat voor jou

Boogschutter 23-11 t/m 22-12

Hoera als je lekker op vakantie kunt en nog mooier als je dat kunt combineren met iets praktisch zoals een studie of een zakelijke kant. Gaat het niet om jezelf maar om een (klein)kind dat in een andere stad wil studeren of werken, dan is het leuk om dat samen te bekijken. En als het bevalt vast het nodige te regelen. Maar gewoon een vriend(in) opzoeken is natuurlijk ook helemaal leuk. Want veel mensen heb je immers lange tijd moeten missen.

Steenbok 23-12 t/m 20-1

Als je een plan hebt, laat jij je daar niet snel van afbrengen. Ook niet als er plotseling onvoorziene zaken boven komen drijven. Verbouw je een huis, dan kun je erop wachten dat er iets tegenvalt. Begin je een zaak, dan is ook niet alles te overzien. Boek je een reis, dan kan corona met regels weer toeslaan, of er wordt een (klein)kind ziek. Maar er komt ook altijd wel een oplossing zodat het toch weer meevalt en je gewoon je plan kunt doorzetten.

Waterman 21-1 t/m 18-2

Je staat op het punt om een aantal veranderingen door te voeren, maar bent vaak nog niet helemaal overtuigd of en hoe je de dingen wilt aanpakken. Het heeft natuurlijk ook met je omgeving en situatie te maken. Heb je een gezin, een partner of niet? In het laatste geval hoef je alleen maar met jezelf rekening te houden. Verandering van omgeving werkt meestal verhelderend. Dus even op stap en lekker wat uitstapje met de mensen die je lief zijn. Dat werkt!

Vissen 19-2 t/m 20-3

Romantisch als je bent kun je stiekem wegdromen bij een film of boek en je bewust worden dat je leven toch niet helemaal is wat je eigenlijk wel zou willen. Heb je nu een partner, dan is het een goed moment om een leuk plan te maken zodat je wat extra tijd met elkaar doorbrengt op een andere manier dan je gewoonlijk doet. Single? Dan met een goede vriend(in) samen op stap gaan zodat je ook andere contacten kunt opdoen. Of gewoon samen genieten.

De weekhoroscoop van Margriet wordt berekend door Marjolein de Jong.

Wil jij naast deze weekhoroscoop ook dagelijks je horoscoop te horen krijgen via je telefoon, tablet of Google Home? Dat kan! Open je Google Assistent app en zeg: ‘Hee Google, ik wil met Margriet praten’, en vraag naar je horoscoop. Zo weet je iedere dag wat de sterren voor jou in petto hebben. Klik hier om direct je horoscoop te beluisteren. Meer uitleg nodig? Klik dan hier.

Ook interessant