Voor deze sterrenbeelden wordt juni een slechte maand Beeld Getty Images/Tetra images RF
Beeld Getty Images/Tetra images RF

Wat een pech: deze drie sterrenbeelden hebben in juni een minder goede maand

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De zomer staat weer voor de deur en ook de vakanties komen steeds dichterbij. Maar ondanks al die positieve dingen, wordt juni voor deze drie sterrenbeelden niet zo’n goede maand.

Voor sommigen betekent het aanbreken van een nieuwe maand fantastische vooruitzichten. Voor anderen valt dat vies tegen.

Waterman

Het zit deze maand tegen voor jou, Waterman. Zowel in de liefde als in je werkende leven gaat het je niet altijd even goed af. Je bent druk en hebt het gevoel dat je veel te weinig uren in een dag hebt. Dit kan ertoe leiden dat je de komende maand veel te veel hooi op je vork neemt en je eigen capaciteiten misschien wat overschat. Tot overmaat van ramp staat Mars deze maand voor jou ook op een ongunstige positie, waardoor je deze maand ook met verschillende obstakels op je pad te maken krijgt. Dit zul je vooral merken aan je gezondheid. Doe het deze maand dus wat rustiger aan en probeer ook een keer nee te zeggen.

Tweelingen

Juni is natuurlijk jouw maand. Tweelingen heeft in deze maand Mercurius aan zijn zijde en die zorgt aan de ene kant voor goede en creatieve ideeën. Maar aan de andere kant zorgt het ervoor dat je op financieel gebied deze maand iets minder stabiel bent. Denk er dus nog eens goed over na als je een grote investering aan wilt gaan. Is het wel echt nodig, of kan die grote uitgave ook nog even wachten? Ook aan het eind van de maand kom je makkelijk in de verleiding om meer geld uit te geven dan je eigenlijk zou willen. Onze tip? Probeer je in te houden en ga na wat je écht nodig hebt.

Leeuw

Het zit niet in jouw aard om compromissen te sluiten, Leeuw. Of het nou gaat om je werk of je privéleven. Maar soms is dit toch echt iets waar je aan zult moeten geloven. De sterren zijn je deze maand niet zo goed gezind. Mercurius staat voor jou ongunstig en kan de komende weken voor nogal wat problemen op je pad zorgen. Pas dus op, maar laat je niet tegenhouden als iets niet volgens plan gaat. Als iemand een doorzetter is ben jij het. En dat merk je aan het eind van deze maand ook weer, als alles weer bijtrekt en positiever wordt.

Bron | Freundin

Nynke KooyGetty Images/Tetra images RF
Meer over

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden