Wat brengt 2022 jou op het gebied van de liefde? Dít zijn de voorspellingen voor jouw sterrenbeeld Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Wat brengt 2022 jou op het gebied van de liefde? Dít zijn de voorspellingen voor jouw sterrenbeeld

Of je nou al lang gelukkig bent in de liefde of vrijgezel: als we de astrologie mogen geloven heeft de stand van de sterren invloed op jouw liefdesleven. Nieuwsgierig? Dít zijn de voorspellingen op het gebied van de liefde in 2022 voor jouw sterrenbeeld.

Is het tijd voor de volgende stap? Hangt er een nieuwe liefde in de lucht? Of is het vooral tijd voor meer zelfliefde?

Dít kun je op basis van je sterrenbeeld in 2022 in de liefde verwachten

Het staat in de sterren: of je nou in een relatie zit, op zoek bent naar een nieuwe partner of juist geen behoefte hebt aan romantiek, dít kun je op basis van je sterrenbeeld in 2022 op het gebied van liefde verwachten.

Ram

Is jouw sterrenbeeld Ram? Dan kun je dit jaar op liefdesgebied verandering verwachten. Al moet je daar zelf wel eerst voor werken. Van pijn uit het verleden tot negatieve patronen: probeer ze aan het begin van 2022 alvast los te laten en te doorbreken. Volgens de sterren heb je in mei het meeste geluk op liefdesgebied, maar door de planeet Jupiter kun je daar zelfs tot oktober nog de vruchten van plukken. Is je relatie klaar voor de volgende stap? Dan is dit jouw jaar. Ben je nog op zoek? Probeer dan om alle negativiteit achter je te laten en schoon schip te maken. Wie weet kun je je relatiestatus eind oktober dan wel van single naar bezet veranderen. Heb je geen behoefte aan liefde? Als we de sterren mogen geloven dan kan je richting de zomer van gedachte veranderen.

Stier

Ben jij een Stier? Dan staat jouw jaar in het teken van een nieuwe start, verandering en zelfontdekking. Ook op liefdesgebied. Probeer ‘ja’ te zeggen tegen onverwachte situaties en je zult merken dat je relatie zal veranderen. Vooral rond midden mei kun je een verandering meemaken, waar je in juni het resultaat van ziet. Zit je in relatie? Realiseer je dan dat je geen haast hebt. Alles komt op zijn tijd. En ook als je single bent zul je geduldig moeten zijn, maar kan er rond de zomer iets moois opbloeien. Ben je niet opzoek? Geniet dan vooral van je vrijgezellen bestaan, want richting de winter zou er wel eens liefde op je pad kunnen komen.

Tweelingen

Ook voor het sterrenbeeld Tweelingen hebben de sterren in 2022 een hoop liefde op de planning staan. De kans is groot dat de afgelopen twee jaar op liefdesgebied turbulent waren, maar daar komt dit jaar gelukkig verandering in. Of je nou in een relatie zit of niet: dit jaar kan liefde iets meer op de achtergrond verdwijnen en maak je bijvoorbeeld liever meer tijd vrij voor vrienden en plezier maken. Tegen het einde van het jaar kan het echter weer een stuk serieuzer worden.

Kreeft

Is jouw sterrenbeeld Kreeft? Dan zet je dit jaar jezelf eindelijk op de eerste plek. En dat mag ook wel een keer. Je zult merken dat de rest vanzelf wel komt. Binnen een vaste relatie kan het enige frictie opleveren dat je jezelf op nummer 1 zet. Als je single bent kun je dit jaar een hoop aandacht verwachten. Of daar ook een nieuwe liefde uitkomt? Dat blijft de vraag. Het ligt er ook aan in hoeverre je jezelf hier voor openstelt.

Leeuw

Ben jij een Leeuw? Dan heeft liefde de afgelopen twee jaar een belangrijke rol gespeeld. Je bent daarom klaar voor een volgende stap. Dit jaar til jij je relatie naar een hoger niveau en je kunt daarbij een hoop romantiek verwachten. Ben je nog single? Dan wordt februari een bijzondere maand. Maar ook de zomer heeft een hoop avontuur voor jou in petto. Houd je ogen vooral goed open. Ben je niet op zoek naar liefde? Pas dan maar op, want de liefde ligt dit jaar overal om je heen op de loer.

Maagd

Vorig jaar draaide het voor jou allemaal om werk en gezondheid, maar dit jaar kan je als Maagd een heleboel liefde verwachten. Het geluk is aan jouw zijde begin 2022 tot aan de zomer. Dit jaar is communicatie dé sleutel tot liefde. Wees daarom in een relatie niet bang om je mening te delen. Ben je nog single? Dan kun je vanaf maart al een hoop geluk in de liefde verwachten.

Lees ook: Dit (gedurfde) seksstandje past het beste bij jouw sterrenbeeld

Weegschaal

Ben jij een Weegschaal? Dan staat 2022 vooral in het teken van balans. Liefde komt daarbij misschien niet bovenaan op je prioriteitenlijstje, maar daar zou tegen de zomer wel eens verandering in kunnen komen. Dan hangt er namelijk liefde in de lucht. Vanaf april tot aan de herfst kun je op liefdesgebied de vruchten plukken van dat gebalanceerde leven. Zit je in een relatie? Dan kun je verwachten dat je een nog een stapje dieper gaat. Ben je nog single? Of je nou wel of niet op zoek bent naar een partner, zet dit jaar zelfliefde op de eerste plek.

Schorpioen

Is jouw sterrenbeeld Schorpioen? Dan staat 2022 helemaal in het teken van herontdekkingen. Ook op liefdesgebied. Je staat dit jaar in je kracht, flirt er lustig op los, maar pas op: want als je single bent ligt dit jaar ook een relatie op de loer. Zit je al in een relatie? Dan heb je een blijvertje te pakken als je liefde de nieuwe versie van jou aankan. Kan je partner niet wennen aan jouw zelfontplooiing? Dan ben je de relatie misschien wel ontgroeid. Laat je niet tegenhouden door een ander, luister vooral naar je intuïtie en neem geen genoegen met minder dan pure magie. Vooral in april en november kunnen je een hoop liefde verwachten.

Boogschutter

Ook het sterrenbeeld Boogschutter staat in 2022 op het gebied van de liefde een hoop romantiek te wachten. Je moet er alleen wel een beetje geduld voor hebben, want vanaf mei staat er liefdesgeluk voor jou op de agenda. Voor die tijd staat je leven vooral in het teken van knopen doorhakken en belangrijke beslissingen nemen. Zit je in een relatie? Dan is het dit jaar een goed moment voor de volgende stap. Ben je nog single? Dan lijkt misschien alsof je liefdesleven aan het begin van 2022 nog in slowmotion staat, maar rond juni zou er wel eens liefde op je pad kunnen komen. Ook je ex kan weer proberen terug te komen in je leven, maar waarschijnlijk kun je die beter achter je laten.

Steenbok

Is jouw sterrenbeeld Steenbok? Dan heb je dit jaar de kracht om al je doelen te behalen. Ook op het gebied van liefde. Wacht niet tot iemand anders het voortouw neemt, maar durf zelf de stoute schoenen aan te trekken. Dit zou wel eens de basis kunnen zijn voor een belangrijke volgende stap in je relatie. Die kun je volgens de sterren het best in de zomer zetten. Ook kun je in het najaar een hoop romantiek verwachten. Ben je single? Probeer dan eens vaker ‘ja’ te zeggen, in plaats van je direct af te sluiten. Je trots is groot, maar misschien loop je daardoor juist kansen mis. Ben je niet op zoek? Dan is communicatie dit jaar heel belangrijk. Vertel duidelijk hoe je je voelt. Daar heeft iedereen het meest aan.

Waterman

De kans is groot dat je nog steeds druk bezig bent met het verwerken van wat er in 2021 allemaal op liefdesgebied is gebeurd. Hoewel je dol bent op je onafhankelijkheid en je dit jaar op carrièregebied vooral groei kunt verwachten, kan dat je relatie naar de achtergrond schuiven. De oplossing? Praat er over met je partner. Vooral in maart en augustus hangt er liefde in de lucht. Ben je nog single en op zoek? Dan kan het dit jaar lastig zijn om tijd te vinden voor liefde. In dit geval zouden februari en maart de meeste romantiek voor jou in petto hebben.

Vissen

Ben je op zoek naar liefde? Dan zou 2022 wel eens jouw jaar kunnen worden, Vissen. Wees vooral eerlijk naar jezelf over wat je wil in een relatie en vermijd de valkuilen uit vorige relaties. Zelf als iemand nog zo charmant lijkt. Vooral in april en september kun jij een hoop romantiek verwachten en tegen het eind van het jaar zou er op liefdesgebied wel eens een droom kunnen uitkomen. Heb je een relatie? Dan zijn eerlijkheid en duidelijke communicatie dit jaar extra belangrijk. Ben je nog single? Neem dan geen genoegen met minder dan het beste. Zelfs als het je door die kritische blik dit jaar geen nieuwe relatie oplevert, heb je daar nog het meest aan.

Bron | Glamour
Beeld | Getty Images

Maryse De BruijneGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden