Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Waarom je bonuskaart niet mag ontbreken in je koffer deze vakantie

bonuskaart.jpg

Weinig is zo vervelend als op vakantie terugkomen in een snikhete hotelkamer. Helaas is hier niet veel aan te doen: het pasje waarmee je de kamerdeur opent, is vaak ook je toegang tot de stroom en dus tot de airco. Op het moment dat je de hotelkamer mét pasje verlaat, gaat de airco automatisch uit.

Twee Nederlandse vrouwen die in Portugal op vakantie waren, bedachten een handige oplossing. Ze gebruikten een bonuskaart van Albert Heijn om hun airco aan te houden terwijl ze weg waren.

Koele kamer, koude drankjes

Mariska Dekker plaatste op Facebook een foto van de bonuskaart die in de pashouder op de hotelkamer zat gestoken. ‘Beste Albert! Dankzij jullie fantastische bonuskaart blijven onze drankjes én kamer lekker koel, terwijl wij op het strand aan ons kleurtje kunnen werken. Zo hebben wij een heerlijke vakantie in Portugal 🙂 .’

Handige tip

De lifehack ging al snel viral en werd door meerdere Albert Heijn-filialen gedeeld. De tip dateert van vorig jaar, maar wij vonden ’m te goed om niet te delen. Het is een kleine moeite om je kaart mee te nemen en je hebt er de hele vakantie profijt van!

Bron | Facebook
Foto’s | Facebook en iStock

Ook interessant om te lezen

Deze video wil je niet missen

Beauty-expert Carmen Zomers laat zien hoe je zelf een optische ooglift kunt toepassen met alleen oogschaduw en mascara.

Ook interessant