Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Lifestyle

Waar kunnen ze jou ’s nachts voor wakker maken?

berlijn.png

– in samenwerking met NS International – 

Midden in de nacht opstaan is voor niemand een feestje. Of is er toch iets waar ze jou ’s nachts voor kunnen wakker maken? Zoals bijvoorbeeld…

Een treinreis naar Berlijn?

Sinds kort vertrekt er namelijk iedere ochtend om 5.02 een trein van NS International naar Berlijn. Als je deze trein pakt, ben je al aan het einde van de ochtend op plaats van bestemming. Hoe leuk én snel is dat? Eenmaal in Berlijn zijn er natuurlijk talloze bezienswaardigheden, denk de Berlijnse Muur, Rijksdag, Brandenburger Tor, & Unter den Linden, Checkpoint Charlie, Postdamer Platz, KaDeWe, Gendarmenmarkt en noem maar op. Ben je niet zo’n vroege vogel? NS heeft ook treinen die later op de dag naar Berlijn reizen. Boek ze via de website NSInternational.nl. Deze mensen gingen je al voor:

Zwemmen met dolfijnen?

Voor een langgekoesterde droom ben je natuurlijk bereid om vroeg uit bed te stappen. Want stel je voor: je krijgt de kans om in de Cariben te zwemmen met dolfijnen – iets wat je al jaren op je lijstje hebt staan – dan is jouw antwoord toch volmondig JA? En dat geldt natuurlijk ook voor al die andere dingen die je nog op je to do list hebt staan.
Dolphin encounter kiss

De geboorte van je neefje, nichtje of kleinkind?

Check, staat het geluid van je mobiel echt wel aan? Het maakt jou helemaal niets uit hoe laat het is, van blij geboortenieuws spring jij rechtop in bed. Want wat is er nou fijner wakker worden met de boodschap dat er nieuw leven is in de familie of bij vrienden?
baby

 

Een patatje oorlog?

Misschien niet specifiek voor een patatje oorlog, want dan doe je nog graag even de ogen dicht, maar wel voor een andere lekkernij die jij niet kunt weerstaan ben je bereid om wakker gebeld te worden. We noemen sushi, ijs, aardbeien met slagroom, broodje kroket of misschien gewoon wel een simpele boterham met kaas…

Vlaamse friet--the best fries in the world

Margriet is benieuwd. Waarvoor zou jij uit bed gebeld willen worden?  

Ook interessant