Problem solving Beeld Getty Images
Beeld Getty Images

Vrouwen met déze vier sterrenbeelden zijn buitengewoon goed in problemen oplossen

Terwijl sommigen vrouwen de neiging hebben in paniek te raken als zich een probleem voordoet, heb je ook de vrouwen die kalm blijven en je helpen om een strategie te bedenken om met de situatie om te gaan. Of jij dan ook zo kalm blijft en een goede strategie kan bedenken, zou wel eens aan de stand van de sterren kunnen liggen.

Déze vier sterrenbeelden kun je het beste bellen als je in de problemen zit.

Weegschaal

Hoewel ze soms besluiteloos kan zijn, weet iedereen die getrouwd is met een Weegschaal dat dit sterrenbeeld intellectueel is. Dit zijn vrouwen die het probleem vanuit elke mogelijke hoek bekijken en ze zullen de situatie eerst goed analyseren voordat ze je praktisch advies geven. Verder is het sterrenbeeld Weegschaal altijd op zoek naar verbinding, in plaats van tegenstelling. Het gaat altijd om de compromis in plaats van de strijd. Dus een probleem zal bij dit teken niet vaak voorkomen.

Steenbok

Een Steenbok houdt van avontuur en hoopt veel spannende ervaringen mee te maken. Daarom hebben Steenbokken een emmer vol levenservaring. Zij zijn de beste personen om de meest ongebruikelijke oplossingen voor je problemen te bieden. Deze vrouwen denken buiten de lijntjes, wat een nuttige vaardigheid is in een levenspartner, omdat je dan vrijwel elk probleem kunt overwinnen.

Kreeft

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, kunnen vrouwen met dit sterrenbeeld juist uitstekend rustig luisteren naar je probleem en vervolgens een opmerkelijke oplossing voorstellen die voor jouw zou kunnen werken. Er zou zelfs geen spoor van drama of emotionele uitbarsting zijn als je ze belt, want ze zouden je graag helpen met een nuchtere benadering. Een andere reden dat het sterrenbeeld Kreeft goed is in oplossingen bedenken, heeft te maken met dat de Kreeft een echt familiemens is en alles doet om de familie bij elkaar te houden. De Kreeft wil en kan dan ook ruzies oplossen en onenigheid voorkomen.

Boogschutter

Met een no-nonsense instelling kun je erop vertrouwen dat een Boogschutter tot de kern van de zaak komt en met een stappenplan het probleem oplost. Ongeacht de omvang of omvang van het probleem, deze echtgenotes zijn klaar voor de taak en kunnen hun man gemakkelijk naar een goede oplossing leiden.

Bron | Pinkvilla

Sanne van De WeteringGetty Images

Op alle verhalen van Margriet rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@margriet.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden